Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 14, 2008 in Profesional | 5 comments

Ana Birchall si Yale Law School

Pe diverse site-uri au aparut insinuari de tipul „de unde stim ca a fost in realitate la Yale Law School”.
Dincolo de fotografiile de la absolvire, care pot fi gasite aici, iata si „hartiile”. Ne cerem scuze pentru faptul ca sunt doar fotografii si nu scanuri, dar nu au putut fi inlaturate ramele in timp util.

Diplome: masterat si doctorat in drept

Si alaturi de Anthony Kronman, decanul:

5 Comments

 1. Zambitoare ca intotdeauna. Frumoasa poza si interesante diplome. Insa cei care se indoiesc ar trebuii sa se gandesca de 2 ori inainte sa spuna asa ceva. Nu ai cum sa te indoiesti de calitatile dovedite ale unei persoane. Multa bafta

 2. Cristian, iti multumim pentru interesul acordat site-ului nostru si pentru link.
  Suntem siguri ca persoanele de buna credinta pot face o cercetare pe cont propriu si ca se pot convinge ca aceste „poze si hartii” nu sunt falsificate.
  Este o ocazie buna pentru a afla ce este Yale Law School si ce reprezinta in lume aceasta institutie de invatamant.
  Cei din USA si Canada stiu cu siguranta, dar este util si pentru „carcotasii” de pe malurile Dambovitei.

 3. Eu am încercat să fac o cercetare pe cont propriu și n-am găsit nicio dovadă irefutabilă. Dacă nu există o secțiune pe site-ul Yale care să arate asta, prefer să mi se spună că nu există această posibilitate, în loc să primesc un răspuns „diplomatic” și să fiu trimis la investigații pe cont propriu. Având în vedere că în țările dezvoltate, inclusiv SUA, există zicala „Clientul nostru, stăpânul nostru” și că politicienii sunt la dispoziția electoratului și nu invers, nu prea înțeleg rostul acestei „ocazii” de a afla ce este Yale Law School.

  În ceea ce privește cârcoteala, haideți să facem un exercițiu de sinceritate și să ne aducem aminte de cât de mulți americani nu cred că am aselenizat. Sau câți cred că JFK a fost ucis de serviciile secrete. În plus, în calitatea dumneavoastră de politician, eventual parlamentar, trebuie să puteți îndura critica altora. De altfel, o să profit de această ocazie pentru a vă întreba care este motivul neaprobării/ștergerii comentariului meu anterior.

 4. Am considerat comentariile dumneavoastra rau-voitoare. Dovada ca v-am dat un raspuns si v-am publicat comentariile ulterioare, considerate de bun simt.
  Ana Birchall se afla intr-o campanie grea, in care a avut impotriva inclusiv elemente din interiorul partidului.
  Este normal ca o parte din comentarii sa fie aprobate/respinse de administratorul site-ului.
  Macar noi avem o comunicare reala cu vizitatorii, nu ca alte bloguri care au mai multe comentarii decat vizitatori intr-o anumita zi.
  Am dezaprobat doar comentariile despre care am considerat ca includ neadevaruri, informatii prezentate denaturat si acuzatii fara baza reala.
  Pe site sunt si poze de la absolvirea Doctoratului si chiar poze cu diplomele(da, se pot falsifica, de aceea v-am rugat sa va documentati).
  Daca aveti comentarii in legatura cu programul politic sau alte aspecte suntem bucurosi sa le discutam impreuna.
  Multumesc pentru intelegere,
  Administratorul.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.