Pages Menu
Categories Menu

Posted on ian. 25, 2010 in Politic | 4 comments

Ziua Unirii impartita in doua

Daca de Ziua Unirii nu suntem capabili sa avem o singura „Hora a Unirii” ci doua atunci cu siguranta inseamna ca am pierdut timpul si nu s-a lipit nimic de noi in toti acesti ani…nu am invatat sa respectam nici istoria, nici efortul celor de la 1859 (nu 1959??!!) ca sa nu mai vorbesc de exemplul dat copiilor….deplorabil.

In loc sa fie o sarbatoare pentru fiecare dintre noi, ziua de 24 ianuarie a fost din nou acaparata de niste politicieni care mimeaza interesul national. Am asistat din nou, pentru a nu stiu cata oara, la niste discursuri paralele si cu spiritul acestei zile. Oare pana cand sa mai acceptam pangarirea simbolurilor si traditiilor nationale?!! oare pana cand vom mai accepta topaiala unora sau altora vorba bunicii mele, Domul sa o odihneasca! Oare pana cand vom mai accepta aceasta dictatura a non valorilor care pur si simplu sufoca societatea romaneasca?!

4 Comments

 1. De acceptat va mai trebui sa o acceptam pana cand vom reusi sa ne educam societatea in spiritul unei democratii autentice, progresiste. Totul incepe si se termina cu educatia, cum bine spui tu oridecateori ai ocazia. Iar asta e o lupta care poate fi castigata doar pe termen lung.

  • Draghi
   dar se impune ca castigam aceasta lupta

 2. ”Oare până când…” citat din retorica disperării tale, așa cum o percep din ultimele tale fraze, mă predispune pentru un singur răspuns…PÂNĂ ÎNTR-O ZI, CÂND POATE, IARĂȘI, UN PRINȚ STRAIN NE VA UNI!
  La noi, la români, nici după 1859 n-a durat unirea, în 1866 a venit Carol I.
  La noi acel UNIFICATOR nu-i înscris în gena națională!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.