Pages Menu
Categories Menu

Posted on aug. 12, 2014 in Politic | 0 comments

Ziua Internațională a Tineretului

chavos

Victor Hugo spunea că tinerețea este zâmbetul viitorului în fața unui viitor necunoscut care e însuși viitorul și e firesc să fie fericită. S-ar spune că răsuflarea ei este făcută din speranță. Cred că rolul nostru, al politicienilor, este să facem posibilă această speranță pentru tinerii noștri.

Sunt o susținătoare a drepturilor tinerilor și, de-a lungul carierei mele, în avocatură și politică, m-am înconjurat de oameni de valoare, cu proiecte frumoase de viață. Din munca în echipă cu ei, am învățat că faptele reprezintă măsura adevărată a caracterului nostru. De aceea cred că tinerii care fac primii paşi în viața responsabilă de adult au nevoie de ajutor şi de oportunități care să le ofere un drum clar în societate.

Astăzi de Ziua Internațională a Tinerilor le urez tuturor celor care reprezintă viitorul nostru ca națiune să își îndeplinească visele, să aibă încredere în posibilitățile lor și să lupte cu entuziasmul specific vârstei pentru a-și clădi drumul în viață așa cum și-l doresc.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.