Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 3, 2016 in International, Politic, Social | 0 comments

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

Ca în fiecare an, pe data 3 decembrie este marcată Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, un bun prilej să ne manifestăm solidaritatea şi respectul pentru persoanele cu handicap şi să tratăm cu mai multă atenţie nevoile și realitățile cu care se confruntă.
 
Este momentul să ne dorim cu toții eliminarea tuturor barierelor și decalajelor în ce privește integrarea reală a persoanelor cu dizabilități și o implicare de substanță a lor în domenii de activitate cât mai diverse. Cu atât mai mult cu cât tema din acest an a Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități se referă la ”Realizarea celor 17 obiective de dezvoltare durabilă pentru viitorul pe care-l vrem”, este datoria noastră, a tuturor, să luptăm pentru eliminarea discrepanţelor şi pentru promovarea incluziunii sociale.
 
Partidul Social Democrat a fost dintotdeauna alături de oameni, manifestând un sprijin continuu faţă de categoriile vulnerabile. Împreună, putem face ca eliminarea inechităţilor sociale, reducerea decalajelor sociale și creșterea nivelului de reprezentare a persoanelor cu dizabilități să devină realitate!
istock_000011779821xlarge

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.