Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 22, 2008 in Politic, Social | 3 comments

Voteaza pentru Romania ta si a copiilor tai- Impreuna putem schimba in bine Romania

Dragi prieteni,

Va adresez aceasta scrisoare cu rugamintea de a ma cunoaste si de a fi de partea mea la alegerile din 30 noiembrie.

Noi, cei de aici, trebuie sa dam tonul marilor schimbari. Pentru prima data din decembrie 1989 am obtinut dreptul de a ne alege direct deputatul in Parlamentul Romaniei: un om calificat, cinstit si competent care sa ne reprezinte.

Acest om, cu voia dumeavoastra pot fi eu. Vin din mijlocul dumneavoastra si va cunosc problemele. Am cea mai inalta calificare obtinuta in SUA, avocat cu doctorat “magna cum laude” la Yale Law School. Fiind tanara, nu am fost intinata de comunism. Sunt bataioasa, principiala si respect valorile morale ale crestinismului si ale familiei. Sunt casatorita cu Martyn de 10 ani si impreuna avem o minunatie de baietel de 7 ani, Andrei.

A sosit timpul ca si in Romania sa impunem sistemul de valori la care noi am aderat, bazat pe meritele fiecarui individ. Un sistem in care munca cinstita si profesionalismul sa fie recunoscute si apreciate. A sosit vremea ca profitorii tranzitiei sa fie trimisi acolo unde le este locul: in lada cu gunoi a istoriei.

Stiu ca diaspora romana, inradacinata pe toate continentele, are nevoie de atentia, ajutorul si sprijinul statului roman modern. Stiu cine sunteti: romani care au fugit de urgia si nedreptatile unui regim comunist tiranic ce si-a inchipuit ca daca le fura si ultimul drept – cetatenia romana, le fura sentimentul national; romani care au plecat dupa ce s-au chinuit si au fost umiliti saptamani, luni, ani pentru a obtine o viza ca sa mearga sa munceasca cinstit in strainatate; romani care si-au urmat in strainatate fratii sau copiii, care au studiat in cele mai bune facultati din Romania si au luat-o de la capat, de jos, in tarile in care s-au stabilit; sau romani care au avut sansa, ca si mine, sa primeasca din timpul studentiei o bursa la una dinte cele mai prestigioase universitati de peste ocean. Toti am fost dezamagiti sau inselati, la un moment sau altul, de sistemul care a incurajat coruptia si adus Romaniei eticheta de tara corupta. Impreuna putem sa facem schimbarea, impunand o noua clasa politica, care sa raspunda in fata celor care au ales-o, nu in fata intereselor oculte, fie ele de afaceri sau politice.

Avem acum sansa sa ne luam revansa pentru nedreptatile la care am fost supusi. Avem sansa sa facem auzit glasul acelor romani care au avut curajul sa ia viata de la zero si au reusit. Avem, totodata, sansa sa-i ajutam pe acei romani cinstiti care au ramas in tara si care au nevoie de experienta pe care am dobandit-o noi in „exil”.

Ca deputat in Parlamentul Romaniei voi obtine pentru tine:
Promovarea culturii, obiceiurilor si traditiilor romanesti
Dreptul la vot pentru toti romanii on line si prin posta
Simplificarea procedurilor pentru eliberarea pasapoartelor si a altor documente, pentru redobandirea catateniei si pentru recunoasterea studiilor
Avantaje pentru repatriere si pentru investitii in Romania
Subventionarea Bisericilor, scolilor si asociatiilor culturale romanesti
Asistenta juridica gratuita pentru tine si familia ta
Comunicare prin birouri parlamentare on line si consuli onorifici in fiecare comunitate

La sfarsitul fiecarei sesiuni legislative va voi prezenta bilantul activitatilor si reusitelor mele.

Eu imi voi depune mandatul de deputat daca nu voi realiza proiectele pentru care mi-ati dat votul si increderea dumneavoastra.

Pe 30 noiembrie va rog sa veniti la vot si sa imi acordati o sansa. Aveti incredere in mine.

Votati-ma sa va ajut mai bine.

Voi fi avocatul dumneavoastra in Parlament si va voi reprezenta cu cinste si onoare pe durata intregului mandat de deputat.

Cu prietenie,

Ana Birchall

3 Comments

  1. Nu exista o adresa(email) de contact a candidatului Ana Birchall?

    Vreau sa trimit fotografii si inregistrarea dezbaterii de la NEW YORK , poate va intereseaza .

  2. ana at anabirchall punct ro

    sau

    echipa at anabirchall punct ro

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.