Pages Menu
Categories Menu

Posted on iun. 3, 2016 in Politic | 0 comments

Votați PSD, un partid întotdeauna aproape de oameni!

PSD-logo1

Acum, la final de campanie, vreau să mulțumesc tuturor vasluienilor care, ca întotdeauna, m-au primit cu căldură și nu pot exprima în cuvinte respectul și aprecierea pe care le am pentru dânșii. Multumesc si echipei mele in special sefului meu de cabinet, Cristi.
Această lună de campanie a fost o perioadă plină pe care am petrecut-o alături de candidații PSD, mergând în localitățile din județul Vaslui, reîntâlnind vrednicii urmași ai răzeșilor lui Ștefan cel Mare. Încrederea pe care oamenii ne-o acordă, susținând continuitatea proiectelor noastre și dezvoltarea comunităților din care fac parte reprezintă pentru mine o obligație asumată.
Le urez mult succes tuturor candidaţilor PSD din Vaslui şi din țară! Suntem cea mai puternică echipă, avem cei mai bine pregătiţi candidaţi pentru consiliile judeţene, pentru primării şi pentru consiliile locale. Avem soluţiile pe care oamenii le aşteaptă de la noi tocmai pentru ca viaţa tuturor să fie mai bună, iar comunitățile lor să continue să se dezvolte și să înflorească.
Sunt convinsă că și în aceste alegeri faptele și seriozitatea vor face diferența în preferințele românilor.
Îi îndemn pe români să vină la vot duminică şi să pună ştampila în dreptul candidaţilor PSD, un partid întotdeauna aproape de oameni!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.