Pages Menu
Categories Menu

Posted on iul. 14, 2009 in Politic | 2 comments

Votati Brancusi

Galeriile de arta Saatchi fac un clasament cu cei mai renumiti artisti din sec XX.
BRANCUSI era pe locul 2 la 300 de voturi distanta de Picasso dar a fost depunctat cu 2000 puncte  initial pe motiv ca nu era votat masiv din Romania.

Trimite link-ul la toti prietenii tai.
Voteaza si TU.

Sa le aratam ca ne pasa de artistii nostri, sa le aratam ca suntem ROMANI!
Iti ia doar 30 secunde (acum e pe locul 18, inca poate fi salvat).

Puteti vota aici .

Multumesc

2 Comments

 1. Buna Ana, am votat. Sunt total indignata. Nu pot sa cred ca britanicii gasesc orice motiv sa ne taxeze si nu este corect fata de Brancusi. Operele lui sunt printre cele mai bine cotate in lume. MOMA, NY are un colt intreag al unui etaj dedicat lui Brancusi. Acum cativa ani ” Bird in Space” a setat recordul mondial pt sculpturi. Am si acum articolul si il voi pastra atata timp cat apreciez arta si sunt romanca: „Brancusi Sculpture Breaks World Auction Record … at Christie’s New York .. when a previously unrecorded Constantin Brancusi sculpture shattered the world record for any sculpture at $27.4 million.”
  Ceea ce ma enerveaza este ca, din cate stiu eu, artistii sunt cotati pt operele lor si nu pt cati ii voteaza din tara natala. Cei de la Saatchi dorm oare, sau au hotarat ei ipse dixit sa stabileasca un alt criteriu???
  De altfel cum ne pot taxa numai pe noi si nu si pe altii??? Crezi vreo secunda ca spaniolii stau pe net votandu-l pe Picasso, si daca e asa si criteriul este pur patriotic de ce nu ii penalizeaza pt faptul ca au omis sa voteze cu aceeasi inversunare pe Salvador Dali care este pe locul 51 si la fel de cunoscut ca Picasso, sau Antoni Tapies pe locul 157. Nu este corect ceea ce se intampla si imi este greu sa cred ca motivul pt care ne-au depunctat este pur personal insa, ceva este vizibil aiurea si deci ar trebui sa ne aloce punctele luate inapoi. Sper ca Brancusi sa se claseze top 5 at least.

  • Stefania,
   nu as arunca vina neaparat pe britanici…. fiecare are dreptul de a-si stabili criteriile intr-o competitie…asta nu inseamna ca nu sunt de acord cu ce spui tu…. cred ca ar fi un pas mare daca noi romanii am sti sa ne sustinem cauza natioanla,adevaratele modele si valori si dupa aceea sa dam vina pe altii.

   ce faceti voi altfel?
   da-mi un semn pe mailul de yahoo.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.