Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 4, 2017 in International, Politic, Social | 0 comments

Întâlnire cu doamna Dauphinelle Clément la École nationale d’administration

Alături de doamna Dauphinelle Clément, directorul pentru afaceri europene al Școlii Naționale de Administrație din Franța

Împreună cu reprezentanții Școlii Naționale franceze de Administrație, Ambasadorul Franței în România, E.S. domnul François Saint-Paul și Ambasadorul României la Paris, E.S. domnul Luca Niculescu

Astăzi, în cadrul întâlnirii oficiale de la Paris, am avut ocazia să discut cu doamna Dauphinelle Clément, directorul pentru afaceri europene al Școlii Naționale de Administrație din Franța (École nationale d’administration – ENA).

Am dialogat cu doamna Clément despre procesul de pregătire pentru exercitarea Președinției române a Consiliului UE în 2019 și i-am transmis deschiderea noastră pentru aprofundarea cooperării cu ENA și identificarea unei forme de colaborare cât mai aplicate în vederea formării resurselor umane necesare în acest proces.

Doamna Clément mi-a arătat că apreciază România pentru rolul țării noastre în Europa și pentru angajamentul nostru față de valorile europene și mi-a transmis dorința ca instituția de învățământ superior pe care o reprezintă să ne împărtășească din experiența sa în domeniul administrației publice și să ne sprijine în procesul de pregătire și exercitare a mandatului.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.