Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 10, 2010 in Politic | 5 comments

Vintu arestat…

… cu discutii interminabile despre acest caz, cu aparari si acuzatii in direct, la TV si nu in salile de judecata, asa cum ar fi normal. Daca am avea un stat de drept unde sa domneasca legea si nu dictatura non-valorilor procesul lui Vintu s-ar desfasura in salile de judecata (aplicandu-se legea, asa cum este firesc,) si nu in piata mare ca pe vremea comunistilor pentru acapararea artificiala a agendei publice…. iar noi am discuta acum despre masurile de scoatere a Romaniei din criza. Masuri care, in viziune guvernului Boc, sunt sublime dar care, in realitate, lipsesc cu desavarsire! Circul la TV nu salveaza Romania de la riscul falimentului statal!

5 Comments

 1. Sunt de acord cu tine…De fapt pb Vantu ar tb dezbatuta la tv exclusiv de ziaristii specializati pe infractiuni economice de ex. Asta ar face sa fie tehinice, punctuale si educative!
  In niciun caz la Sinteza zilei sau ce emisiuni mai sunt cu invitatii semi-permanenti de acolo. Adica jurnalistii politici ar tb sa discute numai pb politicie, sa nu-si mai bage nasu pe unde nu se pricep. Aici vina apartine jurnalistilor si a managerilor de presa: pai cat % am emisisuni politice/economice, cat stiri, cat sociale(Vantu ar putea intra la categoria asta).
  Iti inteleg revolta!

  • Ovidiu
   am vb exclusiv ca o persoana care a studiat dreptul atat de multi ani. Trebuie sa incepem sa invatam sa lasam insitutiile statului sa isi faca treaba.

   • Dar tb sa intelegem si noi, plebea, ce tot fac institutiile alea. Lipsesc liderii de opinie pe probleme de drept comun si drept penal, cu exceptia lui Alexandru Athanasiu, dar el este doar unul

 2. Problema este ca toata lumea asteapta ca solutia privind iesirea din criza sa vina de la guven. Guventul nu are tot mai putine resurse proprii, sa nu uitam ca pe vremea lui Nastase s-a vandut si Petrom iar Tariceanu a vandut si cea mai mare banca romaneasca BCR. SUA a pompat mii de miliarde in economia ei si rezultate …. inca asteapta. Intrbarea este ce face mediul de afaceri, probabil sta si asteapta comenzii de la stat care nu mai vin …

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.