Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 11, 2014 in Featured, Politic | 0 comments

Victor Ponta dă un semnal ferm de susținere a industriei românești de la unul dintre cele mai importante centre industriale din România: Uzinele Dacia Mioveni

DECLARAȚIE DE PRESĂ

“Este important ca industria românească să știe că are tot sprijinul din partea Guvernului și din partea lui Victor Ponta. Dacă am ajuns să avem o creștere a producției industriale de 9% pe primele 8 luni din 2014, acest lucru se datorează unor politici publice pro-creștere susținute în ultimii doi ani și jumătate de guvernare” a afirmat Ana Birchall.

„Garanția că programele care încurajează consolidarea industriei românești cum ar fi Prima Mașină, garanția faptului că infrastructura din România va fi privită cu respect și responsabilitate și garanția faptului că economia României va crește prin măsuri fiscale de stimulare, cum ar fi reducerea CAS, depinde exclusiv de alegerea lui Victor Ponta în funcția de Președinte al României” a mai declarat deputatul PSD, membru în Comisia pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților.

“Dacă avem obiectivul clar de a face din România un lider regional, inclusiv la nivel industrial, atunci trebuie să continuăm să facem din industria românească una competitivă, printr-o fiscalitate relaxată și de asemenea prin atragerea capitalului străin în țară. Dacia este un model de competitivitate în România, un creator masiv de locuri de muncă și un contribuitor serios la bugetul de stat. Mă bucur că Guvernul României, atât cel prezent cât și cel viitor susţin o viziune bună pentru industria românească” a mai spus Ana Birchall.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.