Pages Menu
Categories Menu

Posted on feb. 17, 2015 in Comunicate, Politic | 0 comments

Valorificarea adevăratului potențial al României depinde inclusiv de capacitatea noastră de a colabora pentru promovarea proiectelor de interes național

img

Valorificarea adevăratului potențial al României depinde inclusiv de capacitatea noastră de a colabora pentru promovarea proiectelor de interes național

COMUNICAT DE PRESĂ

Deputatul PSD Ana Birchall a susţinut de la tribuna Camerei Deputaţilor o declaraţie politică în care a subliniat importanţa colaborării tuturor forţelor politice pe proiectele de interes național şi pentru promovarea potenţialului extraordinar al României. Ana Birchall a făcut un apel la colegii din Parlament “să ne așezăm la masa discuțiilor și să colaborăm pentru ca prioritățile care țin de interesul național şi de interesul imediat al cetăţeanului să devină realităţi”.

“Cu toţii vrem să lăsăm moștenire copiilor noștri o țară de care să fie mândri, un stat care le apără drepturile și le promovează interesele. Cu toţii vrem să lăsăm moștenire copiilor noștri o societate care să îi pună în valoare având ca temelie un sistem meritocratic. A venit timpul ca toţi cei care gândim la fel, indiferent de vârstă, de profesie, să ținem aproape unii de alții și să demonstrăm că în România anului 2015 nu mai acceptăm dictatura nonvalorilor”, a declarat Ana Birchall în Camera Deputaților.

“Chiar dacă suntem din familii politice diferite, avem cu toții o datorie față de țara în care ne-am născut, față de valorile cu care am crescut și pe care trebuie să le cultivăm şi să le transmitem mai departe generațiilor următoare. Cred că toți românii așteaptă de la noi, în calitate de membri ai Camerei Deputaţilor, membri ai Parlamentului, să ne așezăm la masa discuțiilor și să colaborăm pentru ca prioritățile care țin de interesul național şi de interesul imediat al cetăţeanului să devină realităţi”, le-a transmis deputatul Ana Birchall colegilor parlamentari.

“Avem nevoie de consens şi de înţelepciune pe temele care țin de siguranța publică, iar pactul pentru Apărare este un exemplu bun în spațiul public, dar care trebuie cultivat și aplicat în cazul celorlalte teme de interes naţional: educație, sănătate, master-planul pentru transporturi, revizuirea Constituţiei, modificarea legislaţiei electorale şi altele”, a mai declarat Ana Birchall.

“Dezbinarea din societatea românească din ultimii 10 ani trebuie să înceteze. Dacă vom contribui cu toții la promovarea potenţialului extraordinar al României, vom arăta cu ce valori păşim în viitor și care este proiectul de țară pentru care lucrăm.

Fac apel la dumneavoastră astăzi să lăsăm în urmă modelul politic care a sădit conflict și confuzie în ultimii ani, să dezbrăcăm haina de oameni politici, optând pentru cea de oameni de stat în dezbaterea proiectelor cu adevărat importante pentru România şi pentru români. Să ne respectăm datoria faţă de România și față de generațiile următoare, pentru că numai împreună putem fructifica şansa care ne-a fost dată”, a declarat în încheiere deputatul PSD Ana Birchall.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.