Pages Menu
Categories Menu

Posted on aug. 8, 2013 in Politic | 0 comments

Va invit ca impreuna sa promovam companiile ( si produsele acestora) infiintate si dezvoltate de femei. Ma bazaz si pe voi!

Deputatul Ana Birchall (PSD), membru în Global Advisory Board al prestigiosului ONG  WEConnect International, primeşte susţinerea acestuia pentru promovarea afacerilor înfiinţate şi dezvoltate de femeile din România

WEConnect International este unul dintre cele mai importante ONG-uri internaţionale care susţine companiile (şi produsele acestora) înfiinţate, dezvoltate şi conduse de femei.

WEConnect International este înfiinţat şi susţinut de nume mari din lumea afacerilor din Statele Unite, Asia şi Europa, cum ar fi: Apple, IBM, Microsoft, HP, Boeing Company, Coca-Cola,  Exxon Mobile, DELL, Intel, RBS, Goldman Sachs, Pfizer, Johnson & Johnson, Wallmart, Master Card şi mulţi alţii.

Ana Birchall a participat la întâlnirea trimestrială a Global Advisory Boardului WEConnect(prin video conference call) ce a avut loc miercuri, 7 august.

„Mă bucur să anunţ că în cadrul întâlnirii trimestriale a Global Advisory Boardului WEConnect International am solicitat şi am primit susţinerea unanimă pentru a promova afacerile înfiinţate, dezvoltate şi conduse de către femeile din România, inclusiv din mediul rural” a declarat Ana Birchall

„WEConnect International este un ONG de talie mondială care are ca misiune promovarea antreprenorialului feminin. În calitate de deputat am susţinut necondiţionat egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi şi consider că este foarte important ca şi în mediul privat să încurajăm cât mai multe femei să-şi înfiinţeze şi să îşi dezvolte propriile afaceri şi mă onorează sprijinul primit din partea WEConnect International” a ţinut să sublinieze deputatul PSD.

„Fac un apel pe această cale către toate femeile de succes din România care au reuşit să dezvolte afaceri performante, care au reuşit să răzbată în lumea afacerilor, o lume care nu de mult era considerată a bărbaţilor, să vină alături de mine cu scopul de a promova femeia de afaceri din România şi de a încuraja, inclusiv din mediul rural, promovarea produselor tradiţionale româneşti. Trebuie să profităm inteligent de bogăţia şi de potenţialul comercial pe care produsele româneşti, mai ales cele tradiţionale îl au, iar femeile sunt, în opinia mea, cele mai bune ambasadoare în acest sens. ” a mai declarat Ana Birchall

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.