Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 30, 2012 in Politic | 2 comments

USL Vaslui a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare

Am onoarea sa cadidez in Colegiul 5 (Zorleni) pentru Camera Deputatilor.  De la Zorleni, Vinderei, Grivita, Fruntiseni, Pogonesti, Tutova, Ivesti, Pochidia, Ciocani, Perieni, Coroiesti, Bacani, Pogana, Ibanesti, Iana, Puiesti, Al. Vlahuta, Gherghesti, pana la Voinesti si Dragomiresti (practic pe toata Valea Tutovei) sunt norocoasa cu locuri frumoase, binecuvantate de Dumnezeu, cu un peisaj care iti odihneste si iti incanta privirea, cu oameni gospodari, cu primari care se zbat sa realizeze si sa gaseasca finantare pentru proiectele de infrastructura, pentru a crea locuri de munca, pentru a repara nedreptatile PDL-ului (acum revopsit),  pentru a face viata mai buna locuitorilor din aceast frumos Colegiu.

In Colegiul Zorleni  este atat de multa treaba de facut. Stiu ca impreuna cu echipa USL, atat la nivel local cat si la nivel central, ne vom tine de cuvant si vom punem capat nedreptatilor lui Basescu si PDL-ului. Doar impreuna vom face dreptate! Va multumesc tuturor pentru incurajari si sprijin!

 

2 Comments

  1. succes in alegereri, si o campania curata 🙂

  2. Am depus acum 25 de ani bani pentru cumpararea unui autovehicul Dacia. Nu am primit valoarea reactualizata a depozitului meu bancar, nu am primit masina, nu am primit nimic. In aceeasi situatie mai sunt 2000 de oameni. Exista un proiect de lege, PLx 226/2011 care inlatura consecintele acestei privari de proprietate/ sanse in viata. De ce nu este adoptata ? Mi-am propus sa dau acest mesaj de 1000 de ori. Sper ca acest guvern sa fie … altfel. (nr.453)

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.