Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 8, 2014 in Aparitii media, Politic, Social | 6 comments

Update participare la emisiunea Daily income de la Antena 3 din 08.04.2014

Fragment din cadrul emisiunii:

Articolul asociat si legatura spre emisiunea completa le gasiti aici.

6 Comments

 1. Felicitari, doamna deputat, pentru proiectul care, daca va deveni lege, va veni in sprijinul restantierilor si va pune piedici mafiei imobiliare. Aceasta este formata din banci, executori judecatoresti si cei pentru care organizeaza acestia licitatii cu locuintele executate silit. Intrebarea este: va reusi acest proiect sa devina lege sau va fi respins ca si altele la presiunea bancilor? O alta intrebare la care astept raspuns de la dumneavoastra: cand estimati ca ar putea fi votat proiectul?
  Succes in activitatea dumneavoastra si multa sanatate!

  • D.
   eu ma bat sa fie votat cat mai curant si am incredere ca va fi votat.
   Numai bine

   • Mult succes, doamna deputat! Orice zi de intarziere favorizeaza mafia imnobiliara si produce drame pentru familiile aruncate in strada. Numai bine si multa putere!

    • Buna ziua!
     Am o intrebare si sper ca nu abuzez de timpul dumneavoastra. Propunerea legislativa pentru amanarea executarilor silite se refera doar la clientii care au credite in franci elvetieni? Asa am citit pe niste site-uri. Sper ca nu este asa, fiindca directiva UE invocata face referire la toti restantierii, indiferent de moneda in care s-a facut creditul.
     Numai bine si Paste Fericit alaturi de cei dragi!

     • PS
      Si este vorba doar de creditele ipotecare, fiindca bancile executa imobilisi restantierii cu credite de nevoi personale care nu au fost garantate cu locuita? Poate s-ar putea completa proiectul de lege (daca este nevoie) astfel incat protectia sa nu fie discriminatorie

     • d
      nu nu se refera numai la creditele in franci elvetieni. Am introdus si un alt proect de lege si anume proiectul de lege privind insolventa persoanelor fizice care suspenda orice executare silita pentru orice fel de datorie/credit nu numai cel imobiliar. Acest proiect de lege este in dezbatere pentru aprobare in procedura de urgenta la Senat. Odata cu adoptarea, si o sa ma bat sa fie adoptat, prin declararea insolventei personale orice executare silita este suspendata, de asemenea orice dobanda si penalitati sunt suspendate iar plata datoriei poate fi esalonata pe 5 ani. Am nevoie de ajutor in sustinerea acestor 2 proiecte de lege extrem de importante care chiar pot face bine multor romani. Numai bine

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.