Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 10, 2010 in Politic | 2 comments

Un nou an scolar sub semnul grevelor. Ministrul Educatiei trebuie sa demisioneze urgent!

Din nou profesorii sunt obligati sa iasa in strada pentru a forta Ministerul Educatiei sa respecte legea in Romania. Din nou cadrele didactice sunt umilite prin decizia Ministerului Educatiei de a nu respecta drepturile salariale, inclusiv drepturile castigate in instantele de judecata.
 
In loc sa rezolve aceasta situatie de o gravitate extrema, astazi, ministrul educatiei dezinformeaza opinia publica spunand, cu o usurinta nedemna de un ministru, ca sunt bani cand in realitate stie ca  nu este asa.  
Romania este prizoniera unor politici portocalii facute pe picior domnule Ministru.
Romania este prizoniera unor persoane ajunse si promovate in functii de demnitate publica pe criterii pur politicianiste, fara un minim de profesionalism.
Educatia, domnule ministru Funeriu, este arestata de oameni ca dvs. care nu au facut altceva decat sa arunce in stanga si in dreapta cu promisiuni, promisiuni de care au uitat in secunda in care s-au asezat pe scaunul mult prea cald si confortabil de ministru.
Educatia  este prizoniera unor decizii aberante, luate pe picior doar pentru ca asa vine ordinul de SUS.
Din nou elevii sunt obligati sa suporte balbele ministrului si Ministerului.
Din nou avem un an scolar care risca sa fie bulversat producand efecte devastatoare pentru elevi.
Demersurile cadrelor didactice de a obliga ministerul educatiei la achitarea drepturilor banesti cuvenite conform legii este indreptatit, demers pe care il sustinem neconditionat.
Consideram ca Ministerul Educatiei are obligatia sa achite imediat toate drepurile banesti cuvenite profesorilor iar sumele castigate in instante sa fie suportate, in final, de cei care se fac vinovati de nerespectarea legilor in aceasta tara.
 
Ori respectati legea si promisiunile facute domnule ministru, ori plecati!

2 Comments

  1. Nu numai in ministerul invatamintului nu se respecta promisiunile.In tot guvernul nu se tine cont de elementul de baza al societatii,omul.Oare nu vede nimeni ca Romania a devenit victima unui regim condus de un paranoic?Ma intreb cum va actiona sa pastreze puterea si dupa expirarea mandatului, pentru ca la noi manevra Putin nu va fi posibila,nu cu Boc.

  2. Apelul pe care il adresezi tu ministrului Ana, ar fi util daca acest guven ar fi un guvern autentic. In realitate e doar un surogat, un fel de „sat a lui Potemkin” construit pentru a da aparentza ca nu Basescu e cel care conduce SINGUR aceasta tzara.

    Asa ca probabil ar fi mai util sa spui: Ori respectati legea si promisiunile facute domnule presedinte, ori plecati!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.