Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 20, 2014 in Politic | 0 comments

Tur de forta in 5 comune din colegiul meu: Dragomiresti, Voinesti, Iana, Gherghesti si Tutova

Se încheie o nouă zi de campanie în Colegiul 5 Zorleni din judeţul Vaslui. Astăzi m-am deplasat împreună cu echipa PSD-UNPR-PC în nu mai puţin de 5 comune din Colegiu. Am stat alături de oameni, le-am explicat de ce este important să vină la vot şi le mulţumesc foarte mult pentru timpul şi atenţia pe care ne-au acordat-o.

Mulţumirile mele se îndreaptă către întreaga echipă de campanie care a dat dovadă de anduranţă şi de foarte multă dedicaţie. Îi mulţumesc lui Grigore Benone din Dragomireşti, viceprimar şi preşedinte de organizaţie la PSD, îi mulţumesc primarului din Voineşti, Aurelian Miller şi viceprimarului Constantin Gâlcă, îi mulţumesc de asemenea şi lui Ionuţ Totolici, primarul comunei Iana şi viceprimarului Aurel Țurlea.

Din comuna Ghergheşti îi mulţumesc lui Remus Toma, preşedintele PSD din comună pentru organizare şi nu în ultimul rând mulţumiri speciale primarului PC Ion Corciovă din Tutova, un primar cu care locuitorii din Tutova au de ce să se mândrească. De asemenea trebuie să le mulțumesc tuturor consilierilor locali PSD-UNPR-PC care ne-au însoțit permanent în campanie.

Suntem în continuare o echipă dedicată, formată din oameni mândri că sunt vasluieni şi mândri că sunt români. Le mulţumesc tuturor celor care ne susţin echipa PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare. Recunosc că în fiecare zi am parte de surprize plăcute în teren, cum ar fi domnul Mircea din Tutova căruia i-am promis că data viitoare când voi fi întreruptă de moderator într-o emisiune televizată îl voi menţiona.

O mulţumire cu totul specială se îndreaptă către domnul Pricop Mihai din Tutova, care a ţinut să-mi arate că încă păstrează afişul de la alegerile generale din 2012 când am candidat pentru un loc în Camera Deputaților. Sunt norocoasă că reprezint vasluieni atât de frumoși, demni, cinstiți și muncitori în Parlamentul României.

 

Azi dimineaţă pe dealurile din Dragomireşti, împreună cu Ana, om de bază în echipa mea de campanie.

Alături de vasluienii din comuna Dragomireşti.

Campanie electorală în Dragomireşti.

Împreună cu vasluienii din comuna Voineşti.

Campanie electorală în comuna Iana.

În comuna Iana împreună cu primarul Ionuţ Totolici şi colegii....sigur că Messi trebuia să se facă vizibil din spate!!!

Alături de vasluienii din comuna Iana.

Împreună cu echipa de la Ghergheşti.

Campanie electorală în comuna Ghergheşti.

În Ghergheşti.

Împreună cu domnul Mihai Pricop din comuna Tutova care a ţinut să îmi arate că încă mai păstrează, în casă, afişul meu din alegerile generale din 2012!

În comuna Tutova.

Împreună cu primarul din Tutova

Cu echipa de campanie din comuna Tutova, o echipă cu care este o onoare să lucrez! Mulţumesc

Campanie electorală în comuna Tutova.

 

În această seară în Tutova.

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.