Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 24, 2014 in Politic | 1 comment

Sunt onorata de numirea in functia de Inalt Reprezentant pentru afaceri europene si parteneriatul cu SUA. Va multumesc tuturor pentru incredere!

Ieri am fost numită de premierul Victor Ponta în funcţia de Înalt Reprezentant pentru afaceri europene şi parteneriatul cu Statele Unite ale Americii. Vreau să folosesc această ocazie pentru a mulţumi pentru încrederea acordată. Mulţumesc şi presei pentru o acoperire corectă şi promptă a acestei numiri.

Este o numire care mă onorează, dându-mi posibilitatea să particip, să ajut, în mod activ la efortul diplomatic de dezvoltare a relaţiilor României cu partenerii săi europeni şi americani. Raporturile excelente cu SUA şi cu UE ne permit să fim un bastion de stabilitate în zonă.

Relaţiile externe sunt un domeniu în care buna colaborare este esenţială şi sunt convinsă că din această funcţie, împreună cu reprezentanţii MAE şi alţi colegi care au experienţă şi expertiză în dezvoltarea şi consolidarea relaţiilor externe putem să luăm cele mai bune decizii pentru România şi interesul său naţional.

1 Comment

  1. …Felicitari, la mai mare si contati pe noi!

    echipa ENER-G Romania

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.