Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 6, 2013 in Politic | 1 comment

Sunt mandra ca Festivalul Fanfarelor are loc in comuna Zorleni aratand inca o data cat de frumoasa si bogata in traditii este Valea Tudovei

Deputatul PSD Ana Birchall s-a aflat astăzi în comuna Zorleni, județul Vaslui, acolo unde a avut loc a IX-a ediție a Festivalului Fanfarelor.

“Sunt mândră că ediția de anul acesta a Festivalului Fanfarelor are loc în comuna pe care eu o reprezint în Parlamentul României, comuna Zorleni. Astazi, prichindei superbi in costume populare impreuna cu parintii si bunicii lor au aratat tuturor ca Valea Tudovei este bogata in traditii si obiceiuri care continua sa fie transmise, cu mandrie si respect, din generatie in generatie indiferent de greutatile pe care le intampina zi de zi.  Nu ai cum sa nu ti se umple inima de bucurie cand la fiecare casa esti intampinata cu nuci, struguri si alte roade ale toamnei impreuna cu placinte de bostan, „poale in brau” sau alte bunatati gatite de gospodine aranjate pe superbe servete romanesti” a declarat deputatul Ana Birchall.

În cadrul Festivalului au participat mai multe fanfare din comune ale colegiului pe care îl reprezintă deputatul PSD.

“M-am bucurat să văd că printre fanfarele care apar pe scena Festivalului se află și patru fanfare din colegiul meu, din Dragomirești, Gherghești, Voinesti și nu în ultimul rând din Zorleni. Artiștii noștri ne reprezintă întotdeauna cu succes și ne-au încântat cu spectacolul lor alături de celelalte formații participante”, a mai arătat parlamentarul social-democrat.

„Felicitari d-nei primar a comunei Zorleni, Paula Hultoana, si conducerii Consiliului Judetean pentru organizarea acestui eveniment.

Cu siguranta sunt norocoasa si onorata sa-i reprezint si le multumesc inca o data vasluienilor din Zorleni ca mi-au oferit sansa ca si astazi sa fiu alaturi de ei si sa ne bucuram impreuna de acest frumos eveniment.”.

 Echipa A.B.

1 Comment

  1. Suntem bucurosi sa va avem alaturi de noi si tin sa spun ca emanati numai voie buna, lucu pe care-l simt din plin si copiii scolii care va iubesc.
    P.S. Va mai asteptam!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.