Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 17, 2013 in Politic | 0 comments

Situatia protestelor ce au avut loc ieri in localitatea Pungesti, judetul Vaslui

Referitor la situaţia protestelor ce au avut loc ieri în judeţul Vaslui deputatul Ana Birchall a făcut următoarele precizări:

„Trebuie să precizăm că, în momentul de faţă, în Vaslui este vorba despre o activitate de explorare, care nu prezintă nici un risc şi care se face cu respectarea legii. Economia judeţului Vaslui are nevoie de aceste investiţii şi de locurile de muncă aferente, poate mai mult decât orice alt judeţ din România.

Ceea ce este foarte grav, este că ieri s-a declanşat o adevărată isterie mediatică, fapt care a creat climatul perfect pentru propagarea unor zvonuri şi minciuni extrem de periculoase. Cred că trebuie să fie o prioritate pentru noi să depistăm cine are interese să lanseze zvonuri precum cel că ieri ar fi murit un om la Vaslui, din cauza intervenţiei jandarmilor.

Faptul că se apelează la astfel de metode mă face să cred că cei care nu doresc independenţa energetică a României şi dezvoltarea economică a României fac totul pentru a bloca acest proiect.

Sunt sigură că România nu va ceda acestor presiuni şi va rămâne fidelă parteneriatului strategic cu SUA. Am încredere de asemenea că toţi politicienii responsabili vor susţine proiectele menite să creeze locuri de muncă şi creştere economică în Vaslui, vorbim totuşi de cel mai sărac judeţ din România şi printre cele mai sărace judeţe din UE.”

Echipa AB

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.