Pages Menu
Categories Menu

Posted on iun. 15, 2012 in Politic | 1 comment

Scandalurile si tensiunile din PDL = fata reala, dar pastrata ascunsa, a fostului partid de guvernare!

Calmul si linistea care au caracterizat pana duminica PDL au doua explicatii majore. In primul rand frica de Traian Basescu, cel care i-a pus intotdeauna la respect pe subordonatii sai portocalii. Traian Basescu a dat semnalul luptei interne in PDL. In al doilea rand avantajele guvernarii, banii pe care PDL i-a drenat, in mod organizat, pentru toti membrii lor de partid.

Odata ce vad ca toata corabia lor se scufunda, este de inteles de ce multi dintre pedelisti aleg sa se certe, sa nu isi asume responsabilitatea esecului, sa dea vina unii pe altii. Asa sunt ei, cei din PDL, nu isi pot asuma raspunderea pentru nimic. Din tot acest scandal castiga doar ideea de adevar, pentru ca se dau de gol unii pe ceilalti.

PDL a fost in toti acesti ani o oala sub presiune. Bataliile de acum creioneaza taberele de putere si relatii din partid. Ceea ce se intampla acum in PDL nu este altceva decat o reglare de conturi intre clanurile portocalii. 

Asa cum spunea bunica mea, este doar o chestiune de timp pana cand adevarul iese la iveala. Ori in aceste zile  vedem adevarul si adevarata fata a PDL!

 

1 Comment

  1. Stiri Scandal : Roberta Anastase, sefa Camerei Deputatilor, a fost jignita de colegii de partid in sedinta PDL de joi, cand s-au analizat rezultatele alegerilor locale din 10 iunie.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Amalgam « Motanul Incaltat - [...] Se arata ca: “Peste 43 de milioane de francezi sunt aşteptaţi astăzi la urne, în cadrul turului doi al…
  2. Ce e PD-L? « Motanul Incaltat - [...] arata printre altele: [...]

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.