Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 24, 2012 in Politic | 3 comments

Sarbatori fericite tuturor romanilor!

Sarbatorile de iarna sunt pentru noi toti perioada generozitatii si a sperantei. Este vremea redescoperirii bucuriei alaturi de cei dragi.

In aceste timpuri grele pe care le traversam, perioada sarbatorilor de iarna este momentul in care fiecare dintre noi incercam sa uitam de grijile si supararile de peste an si sa constientizam ca nu suntem niciodata singuri.

Doresc sa adresez  vasluienilor din Colegiul meu, tuturor romanilor, gandurile mele bune iar Craciunul si Anul Nou sa ne gaseasca pe toti mai aproape de cei dragi. 

Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca multa liniste in suflet, sanatate, bucurii si implinirea tuturor dorintelor! Sarbatori fericite!

3 Comments

  1. salut, am fost de mai multe ori la poiana si ne-am simtit foarte bine, mentionez ca am trei copii care au avut ocupatie 90%pe placul lor. au stat in piscina s-au distrat. au calarit au urcat pe cele mai periculoase poteci (din spatele pensiunii). mancare a fost foarte foarte buna si multa deserturile divine. de cate ori voi vrea sa ma relaxez voi pleca acolo, si vara si iarna, e un loc minunat, liniste, priveliste frumoasa si odihna activa, tot ce doriti, ca sa nu mai spun de aer care le face copiilor o pofta de mancare si de joaca extraordinara.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.