Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 28, 2016 in Politic, Social | 0 comments

Șanse mai bune pentru tineri în România

România trebuie să ia măsuri ferme pentru a opri exodului tinerilor! De aceea, prin programul PSD pentru tineri vrem să le oferim tinerilor români şanse de a face parte din clasa de mijloc!

Pentru păstrarea tinerilor în țară, Partidul Social Democrat propune mai multe măsuri, între care: subvenții pentru chirie și pentru deplasarea către locul de muncă, un set de stimulente pentru revenirea tinerilor plecaţi (scutirea de impozit pentru o anumită perioadă de timp, subvenții chirie-transport), şi un program de prognoză a evoluției pieței muncii, de gestiune a curriculei școlare în vederea integrării tinerilor pe piața muncii.

Prin Programul național de locuințe pentru tineri, în fiecare an, 1.500 de imobile pot deveni locuințe de serviciu pentru medici tineri, profesori debutanți, tineri din medii dezavantajate sau tineri cu dizabilități. Mai mult, am prevăzut în programul nostru de guvernare acordarea unor credite avantajoase pentru cursuri, chirii sau avansul la o locuinţă, în valoare de până la 40.000 euro, 80% garantat de stat şi cu dobândă 100% subvenționată.

Mai multe informaţii privind programul PSD pentru tineri şi sport puteţi citi aici: http://indraznestesacrezi.ro/documente/6.Tineret.pdf

tineri1 tineri2 tineri3 tineri4 tineri5 tineri6

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.