Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 22, 2020 in Politic | 0 comments

Să ne mobilizăm în lupta cu COVID-19 și Corupția!

Covid-19 și Corupția au în comun și altceva în afară de primele două litere. Vorbim de două flageluri cu care ne-am confruntat și cu care, probabil, încă o vreme, ne vom mai confrunta. Ambele generează pagube materiale și, în cele din urmă, pierderi de vieți omenești.

Nu putem pune capăt unei boli (epidemia de Coronavirus), provocând o boala la fel de gravă (epidemia de Corupție). Anticorpii care ne protejează de corupție trebuie să apere organismul social în fața eventualelor măsuri incorecte invocate pentru combaterea epidemiei de Coronavirus.
Eu cred că trebuie să ne mobilizăm în continuare în lupta cu amândouă și să nu renunțăm la a lupta cu una în numele luptei cu cealaltă. Așa cum am mai spus, mi se pare extrem de josnic să profiți de situația cumplită în care ne aflăm mulți dintre noi pentru a „dribla” legea și pentru a face bani cu orice preț, jefuind practic statul roman.

Zilele trecute, am fost surprinsă la modul neplăcut, să citesc o declarație a domnului secretar de stat Raed Arafat, potrivit căruia „Cine a ocolit birocrația acum pentru achiziții sanitare să nu fie pedepsit! Dacă se va uita în ce am fost, avem o mare problemă” (https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/arafat-cine-a-ocolit-birocratia-acum-pentru-achizitii-sanitare-sa-nu-fie-pedepsit-daca-se-va-uita-in-ce-am-fost-avem-o-mare-problema-1293806?fbclid=IwAR1rRA2m3Jzo-T7RQoNOkDJdz1d9Eh9UA4TXhtXL6j3bvyNiNZ6k7FEwU_8)

Cum adică „să nu fie pedepsit”? Legea este și trebuie să fie egală pentru toți! Cine a încălcat legea trebuie să răspundă legal. Astfel de declarații sunt extrem de periculoase și pentru că pot încuraja nerespectarea și nesupunerea față de lege ca să nu spun direct că pot încuraja comiterea unor posibile infracțiuni! Oare de aceea sunt atât de multe zbateri pentru a trece în această perioadă acel faimos OUG pe achiziții?

Îi încurajez pe cetățenii de bună credință să-mi semnaleze orice situație de acest gen la adresa [email protected]. Vă asigur că le voi transmite autorităților legal competente! În această luptă, fiecare voce chiar contează!

spunecinefura #safacemcuratenie

Sursa foto: The Epoch Times

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.