Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 1, 2015 in Comunicate, Politic, Social | 1 comment

România are nevoie de o generaţie de lideri profesionişti pentru a clădi o societate a adevăratelor valori

untitled

România are nevoie de o generaţie de lideri profesionişti pentru a clădi o societate a adevăratelor valori

COMUNICAT DE PRESĂ

În declarația politică susținută în această săptămână în plenul Camerei Deputaților, deputatul PSD Ana Birchall a vorbit despre necesitatea liderilor de azi din societatea românească de a construi și forma tinerii şi generaţia de mâine a liderilor României. “Societatea românească este sufocată de mult prea mulți ani de dictatura non-valorilor. Este timpul să construim o societate care să aibă ca fundaţie lideri care să îi ofere o șansă prin responsabilitate, meritocraţie, profesionalism, seriozitate, respect și care să pună, întotdeauna, mai presus de orice responsabilitatea față de oamenii care și-au pus speranța și încrederea în ei. Adevărații lideri trebuie să aibă în suflet România și interesul propriului neam în orice context și în orice moment al acțiunilor lor”, a declarat Ana Birchall.

Deputatul social-democrat a subliniat că „este important ca tinerii de azi, liderii de mâine, să ştie să păstreze în sufletul lor fărâma de inocenţă care îi va ajuta să nu uite de unde au plecat, să fie mai umani, să investească în ei pentru a dobândi încredere în forţele proprii”.

În declaraţia politică, Ana Birchall a adresat un apel tinerilor. “Credeţi în voi, în șansa și în reuşita voastră. Analizaţi-vă şi asumaţi-vă responsabilități şi încercați să puneţi pasiune în ceea ce faceţi. Dacă faci ceea ce îţi place, investeşti în tine, crezi în şansa ta şi rămâi corect cu tine însuţi şi faţă de ceilalţi, e doar o chestiune de timp până vei reuşi. Nu uita că ce ai în cap şi în suflet nu îţi va lua nimeni niciodată. Cu lideri ca voi, România va fi pe mâini bune!”, a susţinut deputatul social-democrat.

Ana Birchall a afirmat că viitorii lideri nu trebuie să uite de unde au plecat, ci trebuie să rămână oameni. “Atunci când pasiunea se împleteşte cu responsabilitatea, pui suflet în tot ce faci şi ai ocazia să construiești lucruri măreţe, dar să rămâi om în egală măsură. Noi, astăzi, uităm de multe ori să fim oameni unii cu alţii, să ţinem unii de alţii. Viitorii lideri care se formează din tinerii de astăzi nu trebuie să uite că aparţin aceleiaşi generaţii și în egală măsură celor pe care îi reprezintă”, a punctat deputatul PSD.

“România pe care mi-o doresc pentru copilul meu și pentru generaţiile viitoare este o Românie a valorilor tradiţionale: cinste, corectitudine, meritocraţie, bun-simţ, muncă, onoare, credinţă, respect faţă de bogăţia spirituală și tradițiile acestui popor minunat. Nu poți fi liderul adevărat al unui popor dacă nu îi înțelegi sufletul și trăirile lăuntrice”, a arătat Ana Birchall în încheierea declaraţiei politice.

1 Comment

  1. D-na. Birchall, intentiile Dvs. sunt laudabile, dar cum se explica faptul ca in partidul din care faceti parte, e un unic candidat la presedintia partidului, iar acela e condamnat penal, in prima instanta, cu suspendare?

    Eu m-as fi asteptat sa va vad candidand, pe Dvs., pe D-na. Corina Cretu – si chiar cred ca ar fi un lucru foarte bun sa avem o femeie presedinte al PSD.

    Spuneti asa: „este important ca tinerii de azi, liderii de mâine, să ştie să păstreze în sufletul lor fărâma de inocenţă care îi va ajuta să nu uite de unde au plecat, să fie mai umani, să investească în ei pentru a dobândi încredere în forţele proprii” – daca ati fi fost de varsta lui Andrutu as fi inteles: eu nu va vad deloc batrana! Insa, in general vorbind, nu prea vad ca oamenii tineri din PSD se implica, iar candidatura unica a D-lui, Dragnea, intr-un festivism ce aminteste de PCR-ul de odinioara, demonstreaza acest lucru.Pentru ca in felul acesta discutii de genul: „Societatea românească este sufocată de mult prea mulți ani de dictatura non-valorilor. Este timpul să construim o societate care să aibă ca fundaţie lideri care să îi ofere o șansă prin responsabilitate, meritocraţie, profesionalism, seriozitate, respect și care să pună, întotdeauna, mai presus de orice responsabilitatea față de oamenii care și-au pus speranța și încrederea în ei. Adevărații lideri trebuie să aibă în suflet România și interesul propriului neam în orice context și în orice moment al acțiunilor lor.”, raman fara niciun efect pentru ca de destui ani incoace chiar PSD promoveaza dictatura non-valorilor in societate.

    Stiu, sunt nebun, si daca zic ceva de Dl. Dragnea si de mareata sa candidatura, sau de Dl. Serban Nicolae, sau de altii de teapa asta sunt si mai nebun: cum de-am indraznit sa ma leg de maretele lor personalitati!!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.