Pages Menu
Categories Menu

Posted on iul. 25, 2019 in Economic, International, Politic, Social | 0 comments

Raport de activitate pe scurt – viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice

A fost o onoare pentru mine să reprezint și să promovez interesele României și ale românilor în calitate de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice în Guvernul României, începând din 29 ianuarie 2018.

Mulțumesc tuturor celor alături de care am lucrat în această perioadă pentru sprijinul acordat cu înalt profesionalism și seriozitate. A fost o onoare să descopăr, să cunosc şi să lucrez cu oameni valoroși și dedicați. Mulțumiri speciale colegelor și colegilor mei de la Ministerul Afacerilor Externe, ambasadorilor, şi corpului diplomatic român. Mulțumesc în egală măsură ambasadorilor și reprezentanților corpului diplomatic străin. Mulțumiri cu totul speciale echipei mele. Ca întotdeauna – sunteți cei mai buni!

Îi urez mult succes lui Mihai Fifor! Dezvoltarea, consolidarea şi aprofundarea parteneriatelor strategice sunt şi vor rămâne obiective esențiale ale României.

Mai jos, pe scurt, raportul meu de activitate în funcția de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice:

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.