Pages Menu
Categories Menu

Posted on ian. 21, 2015 in Politic | 2 comments

Propunerile mele în ședința de astăzi a Comisiei pentru buget

buget_2

Le-am prezentat astăzi colegelor și colegilor mei din Comisia pentru buget a Camerei Deputaţilor propunerile mele pentru ajutorarea celor îndatoraţi de fluctuaţiile cursului de schimb valutar.

Prima – amendamentul ca la solicitarea clientului, în cazul creditelor acordate în franci elvețieni, conversia soldului acestor credite să se realizeze la un curs mediu al perioadei de la acordarea creditului până în ziua conversiei.

A doua propunere – să se constituie la inițiativa băncilor un fond de solidaritate alimentat din fondurile băncilor, pentru a se putea rezolva pe baza unor criterii transparente astfel de situaţii dramatice.

2 Comments

  1. doamna draga bancile nu au vrut si nu vor discuti ieri am fost la banca romaneasca pt a discuta sa ajungem la o intelegere sa suportam pierderile impreuna iar ei nu au aceptat despre ce vorbim ei ne omoara fara sa gindeasca ca sunt de vina siei fiinca alta varianta nu ne-a oferit aici ne-a incadrat. rusine ca statul apara bancheri si nu populatia .mare incredere am avut in ponta si acest guvern dar acum am mare semne de intrebare daca asi mai sustine acest partid .

    .

    • Dna Paula
      imi pare tare rau sa aduc aceste vesti. Va asigur ca tot ce depinde de noi, legal, facem. Numai bine va doresc.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.