Pages Menu
Categories Menu

2 Comments

  1. Vă rog eu, retrageți acest articol și contribuiți la retragerea infamului OUG 13/2017, la schimbarea Guvernului Grindeanu și a conducătorilor mafioți care duc țara și PSD-ul pe calea distrugerii. Dacă vă pasă de țara asta, și eu cred că vă pasă, vă rog recunoașteți dezastrul pe care PSD-ul actual și liderii săi l-au creat.

    Încă mai există șanse să mai salvați ce se mai poate din imaginea PSD și a dumneavoastră.
    Îndrăzniți să priviți realitatea în față, așa cum este. Viitorul acestei țări este acum în stradă, iar la Guvern este trecutul.

    Alegeți cu conștiința, fără frică!

  2. D-na, sunteti o femeie desteapta. Clar! Dar nu inteleg cum de nu pricepeti ca toata maririle insirate de dvs nu fac doi bani in contextul legalizarii unei infractiuni? OUG 13 a fost data miseleste si apus in miscare o tara intreaga!!! Guvernul este de o mediocritate… rar intalnita. Ex: d-na Dan, cand citea declaratia aceea fara sa ridice capul din foaie, mi-a amintit de vocea feminina din reclamle anilor 70 este, biata de ea de o „nevinovatie” intelectuala …vrednica de mila!!!
    PS. O sa legalizati si pedofilia? Adica puneti in prag: daca copilului abuzat nu i-au iesit doi dinti atunci e caz de pedofilie.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.