Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 30, 2015 in Aparitii media, Politic, Social | 0 comments

Principalele declaraţii în emisiune la Realitatea TV – 29 aprilie

3

Referitor la greva în administraţia publică, “Înţeleg nemulţumirea funcţionarilor publici, dar aş vrea ca şi domniile lor să înţeleagă că, spre deosebire de guvernările anterioare, noi am promovat un alt model de economic, care nu s-a bazat pe măsuri de austeritate, fără tăieri salariale şi tăieri de pensii. Noi am continuat să promovăm un model economic prin care se dovedeşte lună de lună că venim cu măsuri care ajută şi mediul privat, ajută şi promovarea investiţiilor şi a programelor sociale, astfel încât avem şi o creştere a veniturilor, dar şi o creştere economică stabilă per ansamblu”, a declarat, miercuri, în emisiune deputatul PSD Ana Birchall.

 7

“Profesionalizarea administraţiei publice este foarte importantă, aşa cum am susţinut tot timpul, şi cred că acesta va fi un proiect susţinut de toate forţele politice, aşa cum ne-am angajat în anul 2012. Fac apel şi la colegii şi colegele mele din PNL să avem consens în privinţa nivelului până la care se fac numirile politice. Din punctul meu de vedere, într-un minister numirile politice nu trebuie să fie decât până la nivelul secretarului general”, a susţinut Ana Birchall în emisiune la Realitatea TV.

 9

Referitor la reducerea TVA la alimente, “PNL nu este de acord cu reducerea TVA la alimente la 9%, ci cu reducerea TVA la toate categoriile de bunuri şi produse. Aşa cum a anunţat Guvernul, TVA general va fi redus începând cu 1 ianuarie 2016. Dar în condiţiile în care, statistic, aproape jumătate din venitul unei familii se duce pe cheltuielile cu alimente, nu este normal să venim întâi cu o politică de relaxare fiscală care îi ajută în mod direct pe toţi?”, a declarat Ana Birchall în emisiunea de miercuri seara.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.