Pages Menu
Categories Menu

Posted on feb. 12, 2015 in Politic | 0 comments

Principalele declarații în emisiune de la Realitatea TV – 11 februarie

Untitled_1

Referitor la summit-ul de la Minsk, “Diplomaţia trebuie să prevaleze, pentru că este atât de uşor să porneşti un război şi atât de greu să-l opreşti. În opinia mea, nici o oportunitate de a înceta focul nu trebuie pierdută. Faptul că și Uniunea Europeană se implică este un lucru foarte bun şi poate că la un moment dat vom ajunge să avem într-adevăr acea politică externă comună a Uniunii Europene, pentru că în asemenea momente se vede cât de importantă este necesitatea unei coordonări pe politică externă.

În ceea ce ne priveşte, România trebuie să continue să fie un factor de stabilitate şi un generator de securitate în regiunea aceasta atât de complicată. Oamenii noştri din armată şi din toate serviciile care se ocupă şi de siguranţa noastră îşi fac foarte bine treaba, iar eu am mai spus-o de multe ori că mai ales în astfel de momente merită să le mulţumim inclusiv public pentru că au grijă de securitatea noastră”, a declarat Ana Birchall, miercuri, în emisiune la Realitatea TV.

 

img 2

Referitor la anchetele și dosarele în derulare, “Vreau ca în ţara mea realmente să domnească legea, tocmai ca să nu ajungem în situaţiile din alte țări, cu corupţie endemică în orice domeniu. Eu vreau să-mi dau cu părerea despre legi, pentru că sunt trimisă în Parlament ca de către oamenii din Vaslui care m-au votat şi cărora și de această dată le mulțumesc public. Aceasta este treaba mea ca parlamentar – să fac legi bune, nu să-mi dau cu presupusul despre arestarea nu știu cui sau urmărirea penală a nu ştiu cui”, a precizat deputatul PSD Ana Birchall.

img3

Referitor la sprijinirea tinerilor și a familiilor tinere, “Problema demografică a României este o problemă foarte serioasă şi trebuie tratată cu maximă seriozitate. Eu din 2007 am iniţiat proiectul: ‘Familia tânără, prioritate economică şi socială’, în care am spus că trebuie să spargi cercul vicios în care se află o familie tânără la început de drum. Eu spuneam aşa: primul loc de muncă, prima casă, primul copil.

Sunt de opinie că un stat trebuie să intervină exact prin politici ţintite, care ţin de siguranţa acelui stat, indiferent că vorbim despre siguranţă în sensul tradiţional sau despre siguranța demografică de exemplu. Trebuie să ajuţi o familie la început de drum pentru prima casă, primul copil, primul loc de muncă. De aceea noi am făcut şi legea voluntariatului, iar voluntariatul acum se consideră experienţă în muncă”, a susținut Ana Birchall, miercuri, în emisiune.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.