Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 13, 2015 in Politic, Social | 0 comments

Prin măsurile vizate de proiectul de lege adoptat astăzi, micii și marii agricultori vor fi mai puțin vulnerabili în fața capriciilor vremii

irigatii

Alături de colegele și colegii mei din PSD ne-am asumat astăzi în ‪Parlament‬ votarea proiectului de lege privind sistemul de irigație din ‪agricultura‬ românească. Chiar dacă cei din PNL nu au înțeles importanța unui domeniu vital pentru economia românească, grav afectat de secetă în acest an, noi avem responsabilitatea față de cei care în fiecare an sunt dependenți de vreme pentru a-și asigura mica producție și traiul zilnic.

Prin acest proiect, atât infrastructura principală de irigație, cât și cea secundară beneficiază de investiții consistente de la bugetul de stat într-o sumă de 1,015 mld. euro în perioada 2016-2020. Iată încă o veste bună pentru agricultura din Județul ‪Vaslui‬ și pentru fermierii grav afectați în acest an de seceta prelungită. Prin măsurile vizate de proiectul de lege adoptat astăzi vor fi evitate situațiile dramatice din această vară, iar micii și marii agricultori vor fi mai puțin vulnerabili în fața capriciilor vremii.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.