Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 14, 2014 in Politic | 0 comments

Pogonești și Fruntișeni

Ana_Birchall_085

Așa cum în fiecare duminică merg la biserică, astăzi am fost la slujba bisericii Sfântul Nicolae din comuna Pogonești. Predica Părintelui Maximoiu de la sfârșitul slujbei de Înălțare a Sfintei Cruci a fost plină de învățăminte.

M-am bucurat să-i reîntâlnesc pe primarii, consilierii locali, formatorii de opinie și vasluienii din Pogonești și Fruntișeni. Am discutat stadiul proiectelor de dezvoltare la nivel local. Am discutat și despre bătălia electorală care se va da în această toamnă, cât de important este să ne luptăm cu toții, să scăpăm de regimul Băsescu și cei care doresc continuarea acestui regim, cum ar fi Klaus Iohannis.

Și vasluienii din aceste comune, alături de mulți alți români, mi-au spus că s-au săturat de 10 ani de ură și dezbinare, că doresc să le fie respectată mândria de a fi român pe care răzeșii de pe Valea Tutovei au păstrat-o. Bătălia din această toamnă este importantă și pentru că trebuie să facem dreptate până la capăt – și pentru aceasta este important să câștigăm bătălia din noiembrie.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.