Pages Menu
Categories Menu

Posted on iun. 10, 2009 in Politic | 2 comments

PIB-ul Romaniei in scadere…

Produsul intern brut al României a scăzut în primul trimestru al acestui an cu 6,2% faţă de perioada similară din 2008 şi cu 4,6% faţă de ultimul trimestru din 2008.
Mai multe aici.

2 Comments

 1. Deficitul comercial al Romaniei a scazut cu 60%, pe fondul plecarii lui Tiriac in concediu.
  .
  Importurile efectuate de Romania au scazut in ultima perioada cu peste 40%, pe fondul plecarii lui Tiriac in concediu. Astfel, omul de afaceri a fost in imposibilitatea de a importa ceva, nefiind in tara, ci distrandu-se in Paralia Katerini cu prietenii.

  Conform Institutului National de Statistica, dezechilibrul comercial al Romaniei a ajuns la o valoare de 9,02 miliarde de euro in ultima saptamana, incepand cu data de 5 iunie, zi in care Tiriac a plecat din aeroportul Baneasa catre plajele grecesti.

  Scaderea accelerata a importurilor, mai ales din tarile membre UE, a dus la inregistrarea unui deficit comercial record care cel mai probabil va duce la o criza acuta, si implicit la imbolnavirea populatiei de scorbut, generata de consumul singurului aliment romanesc neimportat, painea nefeliata.

  Traian Basescu a facut un apel umanitar catre Tiriac, pentru ca acesta sa se intoarca in tara, insa se pare ca acesta are toate telefoanele inchise, singura speranta a romanilor fiind ca acesta sa se uite la televizor pentru a prinde macar din zbor stirile din Romania.

  Glumesc. Pardon, sa mai si glumim. De la Times citire 🙂

  • yahoo
   asa e…buna gluma dar cam scumpa nu crezi?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.