Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 23, 2010 in Aparitii media, Politic | 3 comments

Peste 11.200 de companii româneşti au intrat în faliment

în prima jumătate a anului 2010, în creştere cu aproximativ 7,5 la sută faţă de aceeaşi perioadă a anului 2009 potrivit unui studiu realizat de Coface România. Am tot spus ca pana in vara lui 2010 vom avea peste 10.000 de cazuri de faliment afirmatie sustinuta de datele economice pe care le-am vazut dublate de experienta de avocat specializat in restructurari financiare si procedura insolventei.  Multi m-au contrazis….uite ca realitatea spune adevarul, oricat ar fi de dur acest adevar.

Nu vreau sa am dreptate cand spun ca riscam falimentul statal daca Romania continua sa se imprumute pentru orice altceva dar nu pentru investitii asa cum ar fi normal. Nu vreau sa spun ca am dreptate cand spun ca riscam falimentul statal daca se continua dezmatul pe bani publici, circ in Parlament sau adoptarea unor politici economice scrise pe picior care nu au nicio legatura cu realitatea dar au mare legatura cu incompetenta si prostia unora. 

Voi dezbate acest subiect si la emisiunea lui Eli Roman, Busines Line ,  incepand cu ora 15.15 la The Money Channel.

3 Comments

 1. „pentru investitii „…
  Toata lumea ii da inainte cu trebuie facute investitii. Pai si patinoarul de milioane de euro tot investitie este deci….
  Faceti oameni buni o lista cu investitiile prioritare.. dar nu la modul general: scoli, spitale,etc.. ci concret: reparat soseaua x alocat y RON. Cine vrea s-o faca cu banii aia sa se apuce de treaba.

  • Catalin
   corect ce spui tu

 2. Câte mai au de falimentat?

  Încep să cred că această falimentare nu este întâmplătoare şi nici cauzată de necunoaşterea mecanismelor macro-economice.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.