Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 7, 2012 in Politic | 1 comment

Pe 9 decembrie votul tau conteaza!

2012 este anul în care România a reuşit să facă paşi importanţi în direcţia eliberării de Traian Băsescu şi clientela PDL.

În cele 7 luni de guvernare a USL, am arătat că ne ţinem de cuvânt şi am demonstrat că suntem capabili să guvernăm România. Nu a fost uşor, am avut multe obstacole de depăşit, însă am reuşit să ducem România pe drumul cel bun.

Acum, putem spune, fără a greşi, că aceste alegeri parlamentare sunt cele mai importante alegeri din ultimii 10 de ani. De aceste alegeri depinde viitorul României. Pe 9 decembrie avem de ales între România lui Traian Băsescu și a PDL, care înseamnă sărăcie şi dispreţ pentru cetăţeni, şi o Românie Puternică, în care românii să fie respectăţi şi în care să aibă posibilitatea la un trai decent.

Dar pentru a putea avea o Românie Puternică, trebuie să ieşim învingători în bătălia finală.

Pe 9 decembrie trebuie să facem dreptate până la capăt. Fiecare vot va conta enorm, și, de aceea, românii trebuie să vină în număr cât mai mare la urne.

Mă bazez pe votul vasluienilor din colegiul 5 pentru Camera Deputaților. Le mulțumesc  pentru inima deschisã cu care m-au primit, pentru disponibilitatea de a mã asculta, pentru sfaturile pe care mi le-au dat si mai ales pentru speranta si încrederea cu care m-au onorat numindu-mã „fata noastrã“. Încrederea oamenilor este cel mai important câstig pentru mine din aceste sãptãmâni de campanie, o încredere care mã onoreaza, dar mã si responsabilizeazã.

Am văzut problemele oamenilor de aici și știu de ce este nevoie pentru a îndeplini speranțelor lor. Promisiunea mea de credință este că votul lor nu va râmâne nerăsplătit. Am toate speranțele că, indiferent de vreme, indiferent de nemulțumiri, vasluienii vor ieși în număr mare la urne pentru a marca, prin votul lor, direcția României pentru următorii ani. Și vor alege pentru o Românie Puternică!

Împreună suntem mai puternici!

1 Comment

  1. În 9 decembrie, românii îşi decid viitorul! În mâna fiecăruia dintre noi stă forţa de a schimba România în bine! Uniunea Social Liberală are un program concret pentru Alba şi pentru România care prevede relansarea economiei, crearea de noi locuri de muncă şi mai ales creştere nivelului de trai. Vrem să câştigăm aceste alegeri şi împreună cu românii să reconstruim o ţară – România puternică! România în care cetăţeanul român va fi cu adevărat liber. În care va avea un nivel de trai decent, în care va avea acces la educaţie de calitate, va avea acces la servicii moderne de sănătate şi, cel mai important, va avea demnitate.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mostra de populism… « Motanul Incaltat - [...] atunci se lucra la discreditarea Romaniei si la crearea unui climat de tensiune politica in tara, spre care Basescu…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.