Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 17, 2013 in Politic | 0 comments

Participare Global Ambassadors Program Vital Voices- ultima zi

Reuniunea Global Ambassadors Program organizata in Qatar de Vital Voices in parteneriat cu Bank of America a luat sfârșit. Sunt onorata si mandra ca am participat, in calitatea mea de Ambasador Vital Voices, si astfel am avut ocazia sa intalnesc femei absolut exceptionale, lideri in domeniul lor de activitate, dar si tinere (precum Sahar, care a fost in grija mea) si care, sunt convinsa ca vor reusi sa devina adevarate lidere in tarile de origine din Orientul Mijlociu.

Sunt extrem de bucuroasa sa va informez ca Vital Voices fondat de Hillary Clinton si care se numara printre cele mai puternice si influente ONG uri din lume, a acceptat propunerea mea de a organiza si in Romania un eveniment similar, inclusiv „Mentoring Walk”care in aceste zile a avut loc in 28 de tari. Cred in puterea femeilor din Romania fie ca vorbim din mediul privat, de afaceri, sau public, de a contribui substantial la dezvoltarea si schimbarea in bine a Romaniei.

In cele cateva ore libere am avut onoarea sa vizitez Qatar Foundation, un exemplu de excelenta, si la intoarcerea acasa voi vorbi cu ministrul educatiei despre o posibila colaborare. Privind in jur , ce au realizat in mai putin de 15 ani, cum au transformat un desert in cladiri ametitoare, Qatarul este un exemplu de succes la care merita sa ne uitam cu mai multa atentie….si ma refer aici in special la ambitia lor de a reusi sa se impuna ca o voce importanta si respectata intr-o regiune nu tocmai usoara!

Acum mă îndrept spre New Delhi, India, unde voi petrece următoarele zile raspunzand pozitiv invitatiei omologului meu, domnul Piyush Goyal , membru al Parlamentulu Indian și președinte al grupului de prietenie cu țara noastră. Voi avea intalniri cu politicieni locali, oameni de afaceri, reprezentantii ministerului de afaceri externe responsabili de tara noastra, cu 2 dintre cele mai puternice Camere de Comert din India (ASOCHAM si FICCI), reprezentanti ai ministerul turismului, membrii asociatiei Indo-Romanian Association. De asemenea, sunt onorata sa reintalnesc o prietena draga, o femeie exceptionala, d-na Shobhana Bharita.

Revin cu informatii din India, dar imediat promit sa mai postez cateva imagini din Qatar si excelenta conferinta organizata de Vital Voices!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.