Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 26, 2011 in Politic | 1 comment

Participare Conferinta Partidului Laburist UK

In prioada 26-28 septembrie a.c. voi participa la Conferinta Anuala a Partidului Laburist tinuta in acest an la Liverpool. Discursul lui Ed de maine (incepand cu ora 15 ora UK) este mai mult decat asteptat. Atat printre laburistii britanici cat si in mass media s-a acreditat deja ideea ca interventia de maine este practic sansa lui Ed Miliband de a se impune ca lider al Partidului Laburist dar mai ales ca alternativa credibila la actuala guvernare conservatoare.

Revin maine cu mai multe detalii. Pe curand!

 

 

 

1 Comment

  1. Intr-adevar, faptul ca Laburistii n-au putut coaliza Liberal-Democratii si alte mici partide ca sa formexe guvernul arata ca n-au fost suficienti de deschisi. Iata structura parlamentului. Nu zic ca era usor, dar nu si imposibil. Ma mir ca LibDems nu reusesc sa creasca sa fie si ei comparabili cu cele 2 mari partide, dar politicile lor sunt ff aproape de cetatean, sunt declarati ca fiind de radical-centristi dar si centru-stanga. Mi se pare cel mai progresist partid din lume, alaturi de alte partide ecologiste precum The Greens din Austria. De remarcat ca e prima intrare la guvernare a LibDems din istorie, ei fiind si un partid mult mai tanar, fondat in 1988. Sper sa nu fi fost doar o oportunisti acum, prob Conservatorii au oferit o varianta mai buna ca Laburistii.
    M-as bucura ca LibDems sa fie cooptati mereu la guv in UK, sigur am simti peste tot in lume influenta benefica a politicii lor dat fiind rolul global al UK.. Dc tot esti o simpatizanta a Laburistilor, ar fi o varianta ca acestia sa se uneasca cu LibDems ca aripa distincta. Asta cred ca ar da un nou suflu Laburistilor.
    Similar in Austria, Greens ar putea sa se inglobeze in SPO, iar in RO PIN-ul in PSD, dar neaparat cu pastrarea indivudualitatii ideologice. O conferinta placuta si interesanta iti urez!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.