Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 6, 2010 in Politic, Social | 2 comments

Participare conferinta „Impedimente la angajare”

gazduita de Organizatia Studentilor din Universitatea Babes Bolyai, marti, 7 decembrie, incepand cu ora 13 la Biblioteca Central Universitara (sala de conferinte) din Cluj Napoca.

afis-cluj

2 Comments

 1. Un subiect f interesant!
  Pe vremea mea nu exista practica platita, dar acum am intzeles ca se contureaza si conceptul asta in RO…
  In absentza posibilitatii de practica platita, in perioada 2004-08 stiu ca in Buc era practic f greu sa obtii o fractiune de norma (2/8, 3/8, 4/8) ca studentul sa poata face si un banutz, sa se poata duce si la cursuri, si sa castige si ceva experienta asa incat cand termina studiile sa aibe ceva pe CV. Din motivul asta cel mai mare impediment era lipsa de exp. Iar in timpul facultatii, cand era dispus sa lucreze pe f putzin spre deloc nu se acceptau norme neintregi. Un cerc vicios nenorocit care fie ne-a luat dreptul sa participam la toate orele, fie ne-a luat din orele de somn sau odihna… Tipic romanesc, desi urasc sintagma asta.
  Cum poti ca student sa te indragostesti de stiintza cand toti angajatorii se uita sa te exploateze, profii se grabesc sa-ti bage informatia in cap si se mai asteapta si s-o „rumegi”, in loc sa creeze posibilitati sa studiezi, sa cercetezi si sa castigi bani in acelasi timp.

  Povesti spuse la curs ca sa stimuleze imaginatia + responsabilizarea profilor pt performantza studentului + sesiuni stiintifice atractive pt totzi + norma partziala bine platita corelata cu cercetarea facuta in cadrul universitatii + timp liber + posibilitati multiple de distractie = un student fericit
  Mai are rost sa spun ca lucrurile stau exact invers!?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.