Pages Menu
Categories Menu

Posted on aug. 4, 2016 in Politic | 0 comments

O întâlnire extraordinară astăzi cu primarii noștri la şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al PSD Vaslui!

primariVS primariVS2

PSD a obținut un scor remarcabil în judeţul Vaslui în alegerile locale, iar rezultatul din iunie nu a fost deloc întâmplător: colegii mei, în frunte cu echipa președintelui Dumitru Buzatu, sunt oameni de nădejde, inimoși și destoinici, care vor să demonstreze că se pot ridica de fiecare dată la înălţimea aşteptărilor!

Am ridicat ștacheta sus în alegerile locale! Vasluienii au votat PSD în număr mare și, de aceea, putem şi trebuie să venim în continuare în întâmpinarea aşteptărilor pe care oamenii şi le-au pus în PSD. Succesul de la locale ne obligă să fim și mai bine organizați, focalizaţi pe problemele reale ale oamenilor și să confirmăm încrederea lor câștigând și alegerile parlamentare. Suntem partidul cu cei mai pregătiţi oameni, cu cei mai buni profesionişti, cu specialişti în toate domeniile guvernării. De aceea, avem obligaţia de a câştiga alegerile de la finalul anului şi de a forma guvernul.

Îi felicit pe domnii primari şi consilieri pentru rezultatele din alegerile locale și știu că împreună cu ei vom câștiga și alegerile parlamentare! Avem această datorie față de vasluienii care ne-au încredințat votul lor!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.