Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 21, 2009 in Politic | 3 comments

O femeie isi vinde cei doi copii pentru o garsoniera

Nu pot exprima in cuvinte ce am simtit citind aceasta stire… de la revolta, dezgust, furie …si pot continua.Pana unde putem ajunge ca si societate?! Cat de josnic poti fi sa iti vinzi copilul nenascut sau pe cel de 4 anisori?! 

Se impune ca autoritatile (de la Autoritatea pentru protectia copilului, politie, procuratura etc),  sa ancheteze si sa pedepseasca toate partile implicate. Si pentru ca tot sunt in dezbatere publica parerea mea este ca noile Coduri trebuie sa prevada pedepse dintre cele mai severe pentru infractiunile cu si asupra minorilor.  
Cititi si aici

3 Comments

  1. Mda… totul a devenit o marfa. Diplomele, votul, copiii… Nu stiu daca doar niste pedepse mai dure ar rezolva situatia. Pot niste pedepse sa redea demnitatea unui popor? Pentru ca in fond despre asta vorbim cand constatam ca totul e de vanzare, nu-i asa?

  2. cam la fel de josnic ca atunci cand aceasta clasa politica o facut o gramada de promisiuni si nu au facut nimic. asta nu e nimic, o sa ajungem si mai jos de atata. PSD-ul chiar nu vrea sa faca nimic? doar e partidul din care faceti parte…

    • clau
      sunt multe de discutat de ce trebuie sa faca sau sa nu faca PSD-ul. Personal nu sunt de acord cu multe dcizii luate de PSD in ultimul timp

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.