Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 20, 2018 in Cultural, Politic, Social | 0 comments

”Nutriție și educație nutrițională” – disciplină opțională de studiu pentru prevenirea și combaterea obezității în rândul tinerilor

Am votat astăzi în plenul Camerei Deputaţilor pentru aprobarea propunerii legislative care modifică şi completează Legea Nr.1/2011 a Educaţiei Naţionale. Astfel, se introduce în curiculumul național aferent învățământului preșcolar, primar și gimnazial a disciplinei ”Nutriție și educație nutrițională”, ca disciplină opțională de studiu în contextul promovării măsurilor educative menite a preveni și combate obezitatea în rândul tinerilor.

Împreună cu colegii alături de care am iniţiat acest proiect de lege am avut în vedere să creăm obiceiuri alimentare sănătoase de la o vârstă fragedă, astfel încât să avem generaţii de copii care să adopte încă de mici un stil de viaţă sănătos şi armonios.

Sănătatea copiilor noștri trebuie să fie cu adevărat o prioritate! Așa cum doctorii ne spun de fiecare data, este mai ușor să prevenim obezitatea și consecințele ei nefaste decât să tratăm mai târziu.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.