Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 30, 2013 in Politic | 0 comments

Noua carte a lui Anthony Giddens „Turbulent and Mighty Continent: What Future for Europe?”

Sunt foarte bucuroasă şi onorată în acelaşi timp de faptul că am avut ocazia să îmi exprim părerea despre noua carte a lui Anthony Giddens, Turbulent and Mighty Continent: What Future for Europe?”, alături de personalităţi politice importante pe plan internaţional, cum ar fi: Gerhard Schröder, fostul cancelar al Germaniei, Javier Solana, fostul secretar general la NATO, Giuliano Amato, fostul prim-ministru al Italiei sau Kermal Dervis, fostul ministru al Economiei din Turcia. Consider că este o lectură indispensabilă pentru toţi cei care sunt preocupaţi de viitorul Europei, indiferent de nuanţele opiniilor pe care aceştia le-ar putea avea despre subiect.

Anthony Giddens, şi-a lansat recent noua sa carte: „Turbulent and Mighty Continent: What Future for Europe?” care abordează cele mai dificile probleme şi ameninţări cu care Uniunea Europeană se confruntă în momentul de faţă. Atât la nivel economic, financiar şi monetar cât şi la nivel politic, statele din UE întâmpină dificultăţi reale în a se identifica într-o Uniune puternică şi unitară. Soluţiile lui Giddens la aceste probleme sunt foarte interesante şi vă invit să le descoperiţi cu plăcere.

Cartea va apărea şi în limba română, dar pentru cei care nu au răbdare până atunci o pot găsi în engleză pe Ebay şi Amazon.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.