Pages Menu
Categories Menu

Posted on feb. 23, 2017 in Politic | 0 comments

Ne ținem de cuvânt și respectăm încrederea acordată de români!

Continuăm să ne ținem de promisiunile făcute românilor în campanie și să punem în aplicare programul nostru de guvernare pentru care am fost aleși. În ședința Guvernului de astăzi am adoptat o serie de propuneri care vin să întărească ce am promis atunci când am venit la guvernare: cât mai mulți dintre români în  clasa de mijloc. Astfel, am continuat creșterile salariale în sectorul bugetar, astăzi fiind rândul personalului nedidactic din învățământ, aproximativ 53000 de români care vor beneficia de venituri mai mari începând cu luna februarie a acestui an.

De asemenea Guvernul a aprobat astăzi, printr-o Hotărâre, plafoanele alocate ajutoarelor naționale tranzitorii și schemelor de sprijin cuplat, în sectorul zootehnic și a stabilit cuantumul acestora pentru anul de plată 2016, mecanisme de susținere a producătorilor agricoli care se aplică în perioada 2015-2020. Venim în sprijinul agriculturii acum în prag de primăvară pentru ca fermierii să nu mai aștepte luni în șir ajutoarele de stat, iar activitatea lor să se poată desfășura în condiții normale.

Nu în ultimul rând, Guvernul a adoptat astăzi un Proiect de Hotărâre privind organizarea și funcționarea Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci prin care se face un prim pas în aplicarea unui punct important din Programul nostru de Guvernare vizând Programul național „Promovarea proprietății intelectuale românești” — program care presupune organizarea la nivelul administrației centrale a unui sistem integrat de sprijin al cercetătorilor și inventatorilor români în vederea obținerii de către aceștia a drepturilor de proprietate intelectuală aferente propriilor descoperiri și inovații.

Ne ținem de cuvânt și respectăm încrederea acordată de români!

http://gov.ro/ro/guvernul/sedinte-guvern/majorari-salariale-pentru-personalul-nedidactic-din-invatamant

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.