Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 3, 2014 in Featured, Politic | 0 comments

Mulțumesc tuturor românilor, în special vasluienilor care au arătat prin vot că Victor Ponta este candidatul care unește! Victor Ponta a câștigat în toate cele 110 sate din cele 20 de comune care compun colegiul meu!

10399443_593002670811505_4030266879138821777_n

Duminică, românii și-au arătat speranța și încrederea într-un viitor mai bun, prin votul acordat lui Victor Ponta. Am obținut un scor foarte bun în colegiul meu și în județul Vaslui, așa cum ne-am propus. Personal, mă bucur că Victor Ponta a câștigat în toate cele 110 sate care compun cele 20 de comune din colegiul meu, un rezultat extraordinar de bun pentru care mulțumesc vasluienilor de pe frumoasa Vale a Tutovei! Mulțumesc tuturor românilor și în special vasluienilor care au arătat prin vot că Victor Ponta este candidatul care unește!

Consider că pentru următorii 5 ani, România are nevoie de un președinte care să-i unească, nu să-i dezbine, care să reprezinte România și interesul național cu mândrie, respect, demnitate, un președinte care să ne facă mândri că suntem români, un președinte care să iubească România!

Participarea la al doilea tur de scrutin, în data de 16 noiembrie, este esențială pentru ca proiectul unității românești să devină realitate și România să aibă un președinte așa cum merită toți românii!

În mod particular, vreau să vă mulțumesc dumneavoastră, tuturor celor care v-ați implicat în această campanie. Mulțumesc primarilor, consilierilor locali și echipelor PSD-UNPR-PC, pentru dedicația și implicarea în această campanie frumoasă, curată, cu kilometri întregi parcurși zilnic pe jos, din poartă în poartă, stând de vorbă cu vasluienii de pe Valea Tutovei, în toate cele 110 sate! Și în aceste zile, am arătat că suntem aproape de oameni și, împreună, mândri că suntem români!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.