Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 1, 2012 in Politic | 7 comments

Multumesc colegelor si colegilor din organizatia PSD Vaslui pentru desemnarea drept candidat la alegerile parlamentare din 9 decembrie

 

La alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012 voi candida pentru un mandat în Camera Deputaților în colegiul numărul 3 din județul Vaslui. Am fost propusă si desemnata  în acest sens de colegele și colegii din organizația PSD Vaslui, având și sprijinul conducerii filialei.

Pe această cale, le mulțumesc prietenilor din PSD Vaslui pentru încrederea și sprijinul acordat și promit că voi depune toate eforturile să nu dezamăgesc.

7 Comments

 1. Lasa ca stim noi cum dau judecatirii sentntele la politicieni…

  • ramona si vasile (aceiasi persoana cu acelasi IP 109 100 51 93)
   rog sa nu te mai chinui sa scrii pe acest blog pt ca mesajele tale vor ajunge la gunoi acolo unde isi au locul.

 2. Felicitari! Good luck!

 3. Vaslui…. la Vaslui e fief PSD si recent PP-DD. Dumneavostra ati fost vreodata la Vaslui? Ce legatura aveti cu judetul si ce va face sa credeti ca stiti sa-i reprezentati? Trebuie sa va raspundeti la intrebarile astea (cat ar fi ele de deranjante0 deoarece acolo se va merge pe lovituri sub centura. Filmuletul ala compromitator deja e impanzi in tot colegiul (oamenii aia sunt din astia cu: nu iese fum fara foc) se va bate barbunca pe faptul ca nu sunteti de acolo, ca nu aveti accentul, ca nu stiti ce inseamna „hartapele” si alte miselii.
  Or sa vina astia de le PP-DD cu poezia: halal ba 22 de ani va-au facut astia de la Bucuresti praf si pulbere si cel mai sarac judet din tara si voi tot de la Bucuresti asteptati. ARD o sa puna un om de al locului care va merge pe cartea patriotismului local.
  Ori va apucati instant sa va cunoasteti colegiul cu problemele lui, istoria si solutiile pentru relansarea zonei ori pierdeti.
  Un avantaj aveti deoarece ati plecat de jos, ati ajuns foarte sus si v-ati intors din strainatate.
  In Vaslui nu exista nici macar o familie care sa nu fi pierdut macar un membru strainatatii. Pentru ei, o raza de speranta e ca dvs intelegeti tragedia asta si ati putea prezenta o solutie pe termen lung pentru reintoarcerea lor.
  La Vaslui sa nu spuneti nimic de rusi, ca aia va dau foc la scena cutotul, fara nici o gluma.

  • trahanache
   multumesc pentru sfaturi.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Privatizarea Oltchim. Esecul… « Motanul Incaltat - [...] Se arata, printre altele, ca: “Reprezentanţii constructorului francez de automobile Renault, prezent pe piaţa locală prin brandul Dacia, susţin…
 2. Alegeri in SUA… « Motanul Incaltat - [...] ca are dreptate pentru ca problema nu e numai Iranul… Ci intreaga lume musulmana, pusa in fata unei provocari…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.