Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 10, 2012 in Politic | 10 comments

Multumesc

Multumesc alegatorilor din Colegiul 5 Vaslui care, in ciuda vremii potrivnice, au ales sa iasa in numar mare la vot pentru a-si decide viitorul.

Multumesc celor 14.188 de vasluieni care m-au onorat cu increderea domniilor lor. Sunt conștientă de responsabilitatea enormă care îmi revine în urma acestui vot, iar jurământul meu de credință este acela că voi depune toate eforturile pentru ca vasluienilor care m-au primit cu atata deschidere, incredere si speranta, sa le fie mai bine.

Primarilor, colegii si partenerii mei de echipa, multumesc pentru acest frumos 68,17%.

Gabrielei Cretu, partenera mea de drum, felicitari si ma bucur pentru reusita ta.

Multumiri speciale echipei mele alături de care, zi de zi, am batut zeci de km în cele 108 sate care compun Colegiul meu. Cristina, Daniel, Costel, Dorin, Cristi, Radu, Ciprian, Liviu, Dan, Cristina cuvintele sunt incapabile sa exprime cat de mult va multumesc pentru aceasta frumoasa campanie. 

Am demonstrat că împreună suntem mai puternici!

Pentru România votul de ieri este clar. Românii au ales ieri un premier, in persoana lui Victor Ponta, o majoritate parlamentară amplă a USL, un Guvern al USL și Programul România Puternică pentru direcțiile strategice de guvernare ale următorilor ani. Oricine se opune opțiunii românilor, se plasează în afara spiritului Constituției, a principiilor democratice, a valorile euroatlantice.

Anul 2012 a fost anul victoriei USL. 2013 trebuie sa fie anul victoriei impotriva crizei economice.

10 Comments

 1. felicitari si mult succes frumoasa doamna!

 2. Felicitari si multa sanatate si putere de munca. Va fi un an greu pentru foarte multa lume si va trebui sa dam tot ce e mai bun din noi ca sa o scoatem la liman.

  Inca o data, FELICITARI !!!

 3. Felicitari Ana!

 4. D-na Deputat, felicitari !Sunt sigur ca o sa faceti o treaba buna !!!
  Mult succes !!

 5. Şi acum începe drumul cu adevărat greu… Eu aştept deja primele proiecte legislative.

 6. Felicitari doamna Birchall!
  Sa aveti grija de noi si mai ales de tara!

 7. Reântors din cele zări spun:
  SUPERBĂ DOAMNĂ BRAVO!

  Precum am mai spus, sunteţi o femeie-mamă superbă, o femeie-soţie superbă, o femeie-titrată superbă deci nu aveţi nici-o şansă să nu fiţi un PARLAMENTAR SUPERB!

  Sărbători fericite vă doresc.

 8. „””2013 trebuie sa fie anul victoriei impotriva crizei economice.”””

  HA-HA-HA !!!

 9. Felicitari, succes in continuare si puterea de a duce la bun sfarsit proiectele atat de indraznete si importante!

 10. D-na Birchall,
  Ati avut aceasta experienta a campaniei electorale, a candidaturii si ati castigat. Am vazut pozele din campanie pe care le-ati pus pe blog. Ati vorbit cu oamenii, i-ati privit in fata, ati fost in mijlocul lor. As dori sa va intreb: Dvs. cum va explicati prezenta asta destul de redusa la vot a cetatenilor, de doar 41,72%? In zilele noastre Romania nu mai poate scoate o prezenta la vot de peste 50%… De altfel avem si experienta de la referendum…

Trackbacks/Pingbacks

 1. Despre avantajele economice ale Romaniei « Motanul Incaltat - [...] criza din Zona Euro. Or, in Romania lucrurile stau diferit… Si de aici decurg avantaje certe pentru tara noastra.…
 2. Despre lucrarile de infrastructura « Motanul Incaltat - [...] mea, unul din lucrurile esentiale pe care trebuie sa le urmareasca Guvernul este revigorarea si chiar reinfiintarea firmelor romanesti…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.