Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 27, 2010 in Politic | 2 comments

Motiunea de cenzura

poate cea mai importanta motiune de cenzura din ultima perioada. Penibil, absolut penibil comportamentul parlamentarilor PDL care pur si simplu ingroapa votul uninominal. Sa stai in bancuta cu mainile la spate doar pentru ca asa ti-a comunicat partidul, fara sa iti asumi un vot (chiar si negativ) nu face cinste unui parlamentar!

Update:

Motiunea a picat! Circul politic insa va continua inclusiv maine pe legea Educatiei, desi scoala romaneasca ar trebui scoasa din luptele politice….cel putin acesta a fost rostul Pactului National pentru Educatie pe care l-am initiat inca din 2005 si semnat abia in 2008. Sa mai reamintesc ca atunci toate partidele politice s-au angajat ca educatia va fi tratata ca o prioritate nationala?! si a fost tratata ca si prioritate…numai pe hartie, in campanii electorale si declaratii politice!

2 Comments

  1. „Care este diferenta intre refuzul PDL-ului de a participa la votarea motiunii si parasirea salii la sedinte si la votari pe care le practica frecvent toate partidele (inclusiv PSD-ul)? Sau obligarea votului secret dar la vedere?
    Amandoua practici sunt profund imorale dar nu sunt ilegale.
    Gestul politicienilor de a critica acest gen de practici doar atunci cand sunt facute de adversari este de tipul “hotul striga hotii”.

  2. pacat ca n-o sa treaca motiunea

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.