Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 22, 2009 in Politic | 6 comments

Moscova ne paraste la Summitul UE – Rusia

„Federaţia Rusă a atras atenţia asupra necesităţii intensificării cooperării cu România, pentru ca această ţară să înceteze presiunile politice asupra Republicii Moldova şi să recunoască definitiv independenţa acestui stat”, a precizat ministrul adjunct de Externe, Aleksandr Gruşko.

Interesant nu??!! Mai multe aici

6 Comments

  1. Error 404 – Not Found: link broken

  2. Situatia este mult mai grava,intrucat la ora actuala Romania nu are nici presedinte,dar nici diplomatie externa ,este ca o corabie fara capitan,care s-o facut „groggy „in cuseta sa,un weekend placut 🙂

  3. O cãrþulie micã ºi elegantã, cartonatã, legatã în pînzã de in de culoare viºinie, numãrînd în traducere germanã nu mai mult de 73 de pagini, dã un rãspuns cît se poate de exact ºi de brutal, în acelaºi timp, insidioasei întrebãri. Da, un astfel de duºman „absolut” al adevãrului existã „într-adevãr”… ºi el se numeºte… bullshit!

  4. Relatia proasta cu Moscova e rodul „politicii intelepte a tovarasului” Traian Basescu. Observatzi cum acesta incearca sa copieze stilul lui Nicolae Ceausescu, care facand (sau mimand) o politica mai rebela fatza de Moscova si-a castigat sustinerea (mai mult formala) a vestului. Ceea ce nu intelege Basescu in mintea sa tulbure e ca vremurile si interesele s-au schimbat de atunci. O politica impotriva Rusiei poate leza interese strategice (si relativ secrete) ale Germaniei si Austriei. Consecintele pentru tzara noastra pot fi catastrofale. Si cu asta ajungem iarasi la ce ne tot spune Ana – dictatura non-valorii e cel mai mare risc pentru sigurantza nationala!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.