Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 1, 2009 in Politic | 3 comments

Maine e Summit-ul G20….

…dar la noi agenda publica e dominata de stiri care mai de care mai senzationale dar care nu vor ajuta economia romaneasca sa nu intre in faliment sistemic. Nimeni nu pare preocupat ca maine la Londra se vor lua cateva masuri care vor afecta in mod direct si Romania?!…

Pe langa concluziile discutiilor Conferintei din Chile, aici alte documente pregatitoare ale acestei importante intalniri din Londra.

PS: stai sa te intrebi, mai in gluma mai in serios, daca majoritatea celor care se ocupa (sau ar trebui sa se ocupe!)  de situatia economica a acestei tari nu ar trebui sa faca urgent un control medical la cap??!!

Va propun sa urmarim impreuna ca se intampla maine si in zilele urmatoare in Londra …si ca sa nu ne intoxicam de stirile senzationale de pe agenda publica de astazi….va propun sa ascultam Il Divo…baietii astia au o voce divina…

Update 1: miting anti-saracie la Londra. Cititi si aici

3 Comments

  1. E un joc necesar. Cei responsabili incearca sa sugereze control si incredere pentru a nu produce panica. Stresul sau masurile ar exista doar in masura in care cei in cauza se simt responsabili.
    Evolutia leului sugereaza in continuare ca vom avea o criza „originala” pentru ca nu avem o economie sofisticata (cu investitori care vor lichiditati si mai ales in altceva decit lei) si avem o mare capacitate de absorbtie din partea populatie.

  2. Multi sunt saraci,traiesc la limita existentei si au iesit in strada sa spuna asta,sa arate lumii ca le pasa de cum traiesc si ce este in jurul lor. Sa le arate celorlalti care sunt si ei saraci,dar pe dinauntru…ca saracia nu a invins spiritul.

  3. Am facut un tur pe bloguri si pe programele de televiziune(14 la numar)la care am acces.Inafara de Money chanell nimeni nu pare prea interesat de summitul G-20. Locul unu este scandalul de la DGIPI,apoi daca va fi sau nu va fi Piturca demis.Eu personal cred ca la aceste doua puncte nu se va intimpla nimic.Summitul G-20? Ce-o fi ala? cu ce se maninca? Aaaaa…..e ala la care se intilnesc greii lumii sa vada ce si cum cu criza.Care criza???? Noi nu avem criza. Tocmai am luat o protectie de 20 de miliarde de euro, un fel de aspirina anticrizala. Daca ar fi folosita conform prescriptiei,sint convins ca ar fi de folos,dar cum sintem noi destepti o sa facem cum am mai facut: luam prima transa,o dosim prin citeva buzunare de oameni „influenti”,baga astia de seama ca ne tinem de mirlanii, si….gata stand by-ul;sa transforma in bye bye. Dar cui pasa ca tara e vai mama ei.Oricum nu multora. Traiasca mult iubitii nostri „onor alesi”Asa ne trebuie sau mai binezis asa va trebuie.Eu am votat cu cine trebuia dar daca „intelectualii”romano-americani au dorit altceva….traiasca disparutul frezor.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.