Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 3, 2014 in Featured, Politic | 0 comments

Le mulţumim cetăţenilor din Republica Moldova pentru susţinerea şi voturile lor pentru Victor Ponta

f

Este pentru prima oară când votul exprimat de românii de peste Prut ne transmite un mesaj clar: Victor Ponta este singurul preşedinte care uneşte. Victoria lui Victor Ponta în Republica Moldova confirmă faptul că românii de peste Prut își doresc un parcurs pro-european și o Românie unită de un președinte tânăr care și-a respectat angajamentele față de Republica Moldova.

Primul tur al alegerilor prezidenţiale ne confirmă faptul că Victor Ponta este singurul candidat care poate ajunge preşedintele tuturor românilor. Victor Ponta a fost preferat atât de tinerii din România cât şi de seniorii noştri. Victor Ponta a fost şi va rămâne candidatul preferat al tuturor românilor, atât din urban cât şi din mediul rural.

Le mulţumim cetăţenilor din Republica Moldova pentru susţinerea şi voturile lor pentru Victor Ponta. Îi așteptăm la vot și pe 16 noiembrie pentru a arăta încă o dată că România are nevoie de un președinte care unește nu de un președinte care dezbină. Chișinăul trebuie să transmită și pe 16 noiembrie, prin vot, mesajul de solidaritate în fața obiectivului Republicii Moldova de a se integra în Uniunea Europeană, alături de o Românie condusă de un lider care unește, o Românie condusă de Victor Ponta.

Le mulțumesc în mod special tuturor vasluienilor care au ales Victor Ponta în această duminică. Personal, mă bucur că Victor Ponta a câştigat în toate cele 110 sate care alcătuiesc cele 20 de comune din colegiul meu, un rezultat extraordinar de bun pentru care mulţumesc încă o dată tuturor vasluienilor. Susținerea vasluienilor pentru Victor Ponta îmi dă încrederea că tot ceea am făcut pentru românii din județul Vaslui se vede și este apreciat de acești români demni, răzeşi ai lui Stefan cel Mare. Îi rog de asemenea pe toți vasluienii să vină în număr mare la vot și pe 16 noiembrie și să voteze Victor Ponta un preşedinte care să iubească România şi care să-i respecte şi să-i reprezinte cu demnitate pe toţi românii.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.