Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 20, 2015 in International, Politic, Social | 0 comments

Le mulţumesc invitaţilor pentru o dezbatere animată şi plină de substanţă

img_atelier

În atelierul pe tema afacerilor europene pe care l-am organizat împreună cu doamna senator Gabriela Creţu în cadrul Consiliului Naţional al PSD am discutat cu invitaţii noştri, domnii Dan Cărbunaru, Bogdan Chirieac, Alexandru Cumpănaşu, Radu Magdin şi Ciprian Necula şi cu toţi participanţii la dezbatere despre cauzele şi efectele ascensiunii curentului eurosceptic şi a formaţiunilor anti-europene şi despre modul cum acestea afectează viaţa românilor.

Le mulţumesc invitaţilor pentru o dezbatere animată şi plină de substanţă! Îi mulţumesc ministrului Fondurilor Europene, domnul Eugen Teodorovici şi tuturor participanţilor la atelierul nostru, pentru că s-au implicat în această dezbatere pe o temă foarte importantă pentru România şi pentru Uniunea Europeană!

Drumul de la eurosceptic la anti-european reprezintă într-adevăr o provocare pentru viitorul Uniunii Europene şi este şi de datoria noastră să combatem aceste curente, pentru ca ascensiunea lor să reprezinte doar o etapă tranzitorie şi nu consolidarea unei tendințe.

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.